Feilkode 87DD000D vises når du bruker Xbox One-konsollen eller PC-en

Følgende feilkode vises når du prøver å spille et spill eller åpne annet innhold du har kjøpt, på Xbox One-konsollen.

• Feil 87DD000D

Denne feilkoden angir at lisensen for innholdet du prøver å åpne, ikke kan valideres.

Løsning

Du løser dette problemet ved å koble til Xbox Live med kontoen du brukte til å kjøpe innholdet. Hvis du er logget på med en annen konto på Xbox One, må du finne ut hvordan du bytter profiler på Xbox One. Hvis du bruker en PC, kan du gå til Slik bytter du mellom Microsoft-kontoer i Xbox-appen i Windows 10.

Obs! Finn ut hvordan du bruker Xbox One-konsollen som primærkonsoll, under Om Min hjemme-Xbox.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 87DD000D vises når du bruker Xbox One-konsollen eller PC-en, som du leste om, eller om et annet problem?