Feilkode 0x87dd001a vises når du bruker Xbox One-konsollen eller PC-en

Følgende feilkode vises mens du bruker Xbox One eller PC-en:

0x87dd001a

Dette betyr at Xbox-konsollen eller PC-en ikke er koblet til Xbox Live.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-11-21T20:58:58.8265526+00:00

Løsning 2: Test nettverket.

På Xbox One:

Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden, og gå deretter til System > Innstillinger > Nettverk > Nettverksinnstillinger. Velg Test nettverkstilkobling, og følg instruksjonene på skjermen.

På PC-en:

1. Trykk på Windows-knappen > Start > Innstillinger > Nettverk og Internett > Nettverksfeilsøking.

Løsning 3: Kontroller installasjonen.

Hvis tilkoblingen er god, kan det hende at spillet trenger en oppdatering. Prøv å starte det på nytt.

Hvis dette ikke fungerer, kan du se etter spilloppdateringer:

På Xbox One:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg Mine spill og apper > Se alle > Oppdateringer. Hvis spillet må oppdateres, vises oppdateringen her.
  2. Velg spillet og godta oppdateringen, og start det deretter på nytt.

På PC-en:

1. Åpne Microsoft Store-appen.
  2. Velg ellipsen … i øvre høyre hjørne, og velg deretter Nedlastinger og oppdateringer.
  3. Hvis spillet må oppdateres, vises oppdateringen her.
  4. Velg spillet og godta oppdateringen, og start det deretter på nytt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x87dd001a vises når du bruker Xbox One-konsollen eller PC-en, som du leste om, eller om et annet problem?