Feilkode 87DE07D1 vises når et spill ikke fungerer på Xbox One

Følgende feilkode vises når du prøver å spille et spill på Xbox One-konsollen:

87DE07D1

Dette kan bety ett av følgende:

• Spillet ble kjøpt og lastet ned, men du er ikke logget på og tilkoblet til Xbox Live.
  • Spillet ble kjøpt og lastet ned av et annet familiemedlem, og den personen er ikke logget på konsollen.
  • Spillplaten er ikke satt inn i konsollen.

Obs! Du kan ikke installere fra en plate på Xbox One S All-Digital Edition, siden den ikke har en optisk stasjon.

Løsninger

Du kan løse dette problemet ved å bruke riktig løsning nedenfor.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går og prøver på nytt:

Spill og sosialt: oppe og går
2019-11-18T11:35:28.1891865+00:00

Løsning 2: Spillet ble lastet ned av et annet familiemedlem.

Hvis spillet er lisensiert til et annet familiemedlem, gjør du følgende:

• La familiemedlemmet som kjøpte spillet, logge på Xbox One-konsollen.
  • Angi at Xbox One skal være hjemmekonsollen for brukeren som kjøpte spillet. Se Angi en Xbox One-konsoll som hjemme-Xbox for å finne ut hvordan du gjør dette.

Løsning 3: Spillet er platebasert.

Sett spillplaten inn i Xbox One-konsollen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 87DE07D1 vises når et spill ikke fungerer på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?