Feilen 87E00008 forekommer under oppstart av et spill på Xbox One

Du ser følgende feilkode når du starter et Xbox One-spill:

87E00008

Dette kan bety at spillet ikke ble installert riktig, eller at det har en ventende oppdatering. Dette kan også skje hvis spillet ble flyttet mellom lagringsenheter, eller hvis det ble startet mens en oppdatering pågikk.

Løsninger

Prøv fremgangsmåtene nedenfor for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Spill og sosialt: oppe og går
2019-10-14T10:41:15.0013044+00:00

Løsning 2: Sjekk om spillet har en ventede oppdatering

1. Velg Mine spill og apperHjem-skjermen.
  2. Velg Spill.
  3. Finn spillet du prøver å spille.

Hvis spilltittelen vises nedtonet og det vises en fremdriftsindikator, henter spillet en oppdatering. Vent til prosessen er fullført. Det vises et stjerneikon (*) i øvre høyre hjørne på spillflisen når spillet er oppdatert.

Prøv å starte spillet på nytt.

Løsning 3: Start Xbox One-konsollen på nytt

1. Trykk på og hold Xbox-knappen  midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.
  4. Prøv å starte spillet på nytt.

Obs! Hvis konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke på og holde Xbox-knappen  på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen  på konsollen for å starte på nytt. Prøv å starte spillet på nytt.

Løsning 4: Installere spillet på nytt

Hvis du installerer spillet på nytt, skriver du over spillet som er lagret på konsollen, og dette utløser en oppdatering hvis den er nødvendig. Uansett om du installerte fra en plate eller fra Microsoft Store, må du avinstallere forrige installasjon først. Slik avinstallerer du et spill:

1. Velg Mine spill og apperHjem-skjermen.
  2. Velg Spill.
  3. Velg spillet du vil installere på nytt.
  4. Trykk påmenyknappen på kontrolleren og velg Avinstaller.

Du kan deretter installere spillet på nytt ved å sette inn platen eller laste det ned på nytt fra Microsoft Store. Hvis du vil laste ned spillet på nytt, søker du etter spillet i Microsoft Store, velger spillet og velger deretter Installer.

Obs! Du kan ikke installere fra en plate på Xbox One S All-Digital Edition, siden den ikke har en optisk stasjon.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilen 87E00008 forekommer under oppstart av et spill på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?