Feilen 87E00008 forekommer under oppstart av et spill på Xbox One

Du ser følgende feilkode når du starter et Xbox One-spill:

87E00008

Dette kan bety at spillet ikke ble installert riktig, eller at det har en ventende oppdatering. Dette kan også skje hvis spillet ble flyttet mellom lagringsenheter, eller hvis det ble startet mens en oppdatering pågikk.

Løsninger

Prøv fremgangsmåtene nedenfor for å løse problemet.

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Spill og sosialt: oppe og går
2017-12-14T06:15:00.0817534+00:00

Løsning 2: Sjekke om spillet har en ventede oppdatering

1. På Hjem-skjermen flytter du til høyre og velger Mine spill og apper.
  2. Velg Spill.
  3. Finn spillet du forsøker å spille.

Hvis spilltittelen vises nedtonet og det vises en fremdriftsindikator, henter spillet en oppdatering. Vent til prosessen er fullført. Du ser et stjerneikon * i hjørnet øverst til høyre i spillflisen når spillet er oppdatert.

Prøv å starte spillet på nytt. Hvis det ikke starter, prøver du neste løsning.

Løsning 3: Starte Xbox One-konsollen på nytt

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.
  5. Prøv å starte spillet på nytt.

Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen  på konsollen for å starte på nytt. Prøv å starte spillet på nytt.

Løsning 4: Installere spillet på nytt

Hvis du installerer spillet på nytt, overskriver du spillet som er lagret på konsollen, og utløser en oppdatering, hvis en oppdatering kreves. Enten du installerte fra en plate eller fra Microsoft Store, må du avinstallere forrige installasjon først. Slik avinstallerer du et spill:

1. På Hjem-skjermen flytter du til høyre og velger Mine spill og apper.
  2. Velg Spill.
  3. Velg spillet du vil installere på nytt.
  4. Trykk påmenyknappen på kontrolleren og velg Avinstaller.

Du kan deretter installere spillet på nytt ved å sette inn platen eller laste det ned på nytt fra Microsoft Store. Hvis du vil laste ned spillet på nytt, søker du etter spillet i Microsoft Store, velger spillet og velger deretter Installer.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.