87E0000F forekommer under nedlasting av et spill eller en app på Xbox One

Du ser følgende feilkode når du forsøker å laste ned og installere et spill eller en app via Xbox Live til Xbox One-konsollen:

87E0000F

Denne feilen betyr ett av følgende:

• Xbox One-konsollen har ikke den siste oppdateringen.
  • Xbox Live-tjenesten er midlertidig utilgjengelig.
  • Konsollen har problemer med å koble til Xbox Live.
  • Nedlastingen av spillet eller appen må kanskje avbrytes og deretter startes på nytt.

Løsninger

Løsning 1: Se etter en systemoppdatering
Hvis du har problemer med å laste ned Xbox One-spill eller -apper, kan det hende at du må oppdatere konsollen. Hvis du vil koble til Xbox Live, må du ha den nyeste konsollprogramvaren. Nye spill krever kanskje også oppdateringen før du kan spille dem.
Hvis du vil se etter en systemoppdatering, gjør du følgende:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger, og velg deretter Alle Innstillinger.
  3. Velg System.
  4. Velg Konsollinformasjon og oppdateringer.

Hvis en oppdatering er tilgjengelig, vises den nederst i den første kolonnen. Hvis ikke vises Ingen oppdatering tilgjengelig.

Obs! Systemoppdateringer varierer avhengig av strømmodusen du bruker på Xbox One-konsollen. Hvis du vil finne ut mer om alternativene for Xbox One-strømmodus og hvordan de fungerer med systemoppdateringer, kan du se Systemoppdateringer på Xbox One.

Løsning 2: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2017-11-20T16:54:53.1095178+00:00

Berørte plattformer:

Xbox 360, Xbox One og Xbox på Windows 10 samt Xbox på andre enheter

Berørte tjenester:

Logge på Xbox Live

Nyeste oppdatering

Hadde du problemer med å logge på Xbox Live? Vi har nå løst problemet og alt er tilbake til normalen. Takk for at dere var tålmodige og ventet, Xbox-medlemmer!

Vil du bli varslet når denne funksjonen er tilgjengelig igjen?

Spill og sosialt: oppe og går
2017-11-20T16:54:53.1095178+00:00

Løsning 3: Teste Xbox Live-tilkoblingen
Hvis du tidligere har kunnet koble til Xbox Live ved hjelp av konsollen og nettverksoppsettet, men du ikke kan koble til nå, tester du Xbox Live-tilkoblingen.
Hvis du ikke kan koble til Xbox Live, må du først kjøre nettverkstilkoblingstesten på Xbox One-konsollen for å se hva som forårsaker problemet. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Test nettverkstilkobling til høyre på Nettverksinnstillinger-skjermen.

Hvis du ikke kan koble til Xbox Live, viser testen hvor i tilkoblingsprosessen feilen forekommer. Den forteller også hvilken type feil det er. Noter deg denne informasjonen, og går deretter til løsningen for nettverkstilkoblingsfeil for Xbox One for å løse problemet.

Løsning 4: Avbryte og laste ned appen eller spillet på nytt
Trinn 1: Avbryte nedlastingen
Det er enkelt å avbryte gjeldende nedlasting. Slik gjør du det:

1. Hvis du vil gå tilbake til Hjem-skjermen, trykker du på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og deretter velger du Hjem.
  2. På Hjem-skjermen flytter du til høyre og velger Mine spill og apper. Velg .
  3. Merk den aktive nedlastingen eller installasjonen.
    Obs! Aktive nedlastinger vises med en fremdriftsindikator nederst i spill- eller appflisen.
  4. Trykk på menyknappen på Xbox One-kontrolleren.
  5. Velg Avbryt.

Trinn 2: Laste ned spillet eller appen på nytt
Hvis du vil laste ned spillet eller appen på nytt, søker du etter tittelen i Microsoft Store på Xbox One, merker den og velger deretter Installer. Du kan også laste ned innholdet på nytt ved å bla mot høyre i Mine spill og apper til delen Klar til å installere.