Feilkode 0x90072EE7 vises når du prøver å åpne innhold på Xbox One.

Følgende feilkode vises når du prøver å åpne innhold på Xbox One-konsollen:

Feilkode 0x90072EE7

Dette kan bety at konsollen ikke kan laste inn innholdet du prøvde å åpne.

Løsninger

Løsning 1: Kom tilbake og prøv på nytt om en liten stund.

Vanligvis løses problemet av seg selv. Hvis ikke prøver du løsningene nedenfor.

Løsning 2: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går og prøver på nytt:

Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2019-11-20T01:29:42.5695368+00:00

Løsning 3: Test tilkoblingen til Xbox Live.

1. Start nettverksenheten (mest sannsynlig en ruter) på nytt.
  2. Test tilkoblingen til Xbox Live:
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg System > Innstillinger > Nettverk.
    3. Velg Nettverksinnstillinger.
    4. Velg Test nettverkstilkobling i Feilsøking-kolonnen.

Hvis det er mer enn 5 prosent pakketap, prøver du løsningen for nettverkstilkoblingsfeil for Xbox One.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode 0x90072EE7 vises når du prøver å åpne innhold på Xbox One., som du leste om, eller om et annet problem?