Feilkode E206 vises når du prøver å slå på konsollen

En av følgende feilkoder vises når du prøver å slå på konsollen:

• E206
  • E206 xxxxxxxx xxxxxxxx

Obs! x-sifrene varierer.

Løsning

Du løser dette problemet ved å bruke feilsøking av oppstartsfeil på Xbox One:

1. Gå til Feilsøk Xbox One oppstartsfeil.
  2. Rull ned på skjermen, og velg E206.
  3. Følg instruksjonene i feilsøkingen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode E206 vises når du prøver å slå på konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?