Del denne siden

Feilkode PBR30160 vises når du foretar et kjøp på Xbox One

Følgende feilkode og -melding vises når du prøver å foreta et kjøp på Xbox One-konsollen:

Error PBR30160

Vi beklager dette. Prøv på nytt litt senere.

Løsninger

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-11-20T17:41:12.7791957+00:00

Løsning 2: Prøv å kjøpe på nytt

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilkode PBR30160 vises når du foretar et kjøp på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden