Feilen PBR9000 forekommer når du foretar et kjøp fra Xbox One-konsollen

Du ser følgende feilmeldingskode og -melding når du prøver å foreta et kjøp fra Xbox One-konsollen:

• PBR9000
  • Du har nådd grensen for hvor mye du kan bruke i Microsoft Store på Xbox One i dag.

Dette kan bety at du har nådd grensen for daglig forbruk. Det kan også bety at faktureringsinformasjonen er ugyldig eller ufullstendig.

Løsninger

Løsning 1: Vente en dag
Hvis du har foretatt kjøp nylig, venter du en dag og prøver deretter å foreta kjøpet igjen.

Løsning 2: Sjekke faktureringsinformasjonen
Denne feilen krever kanskje at du også må legge til eller oppdatere faktureringsinformasjonen. Slik gjør du det:

1. Trykk på menyknappen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Betaling og fakturering.
  4. Velg Legg til faktureringsinformasjon eller Endre faktureringsadresse.
  5. Angi eller oppdater faktureringsinformasjonen.