Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Melding om tjenesteavbrudd vises når du prøver å spille et spill

Når du prøver å spille et spill på Xbox One, får du en melding om at tjenesten er utilgjengelig.

Problemet kan være knyttet til Xbox Live-vedlikehold eller et tjenesteavbrudd.

Løsning

Se om tjenesten fungerer normalt, og prøv deretter på nytt. Hvis du vil, kan vi varsle deg når tjenesten fungerer igjen.

Xbox Live-tjenestestatus

Hvis du vil spille spillet som et enspillerspill under tjenestevedlikehold, må du sette Xbox-konsollen i frakoblet modus. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden, og gå deretter til System > Innstillinger > Nettverk > Nettverksinnstillinger > Gå offline.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Melding om tjenesteavbrudd vises når du prøver å spille et spill, som du leste om, eller om et annet problem?