Melding om tjenesteavbrudd vises når du prøver å spille et spill

Hvis du får en melding om at tjenesten er nede når du prøver å spille et spill på Xbox One, kan det hende at problemet er knytt til Xbox Live-vedlikehold eller et tjenesteavbrudd.

Løsning

Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten. Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Spill og sosialt: oppe og går
2019-11-22T20:15:35.1126725+00:00
Xbox Live kjernetjenester: oppe og går
2019-11-22T20:15:35.1126725+00:00

Hvis du vil spille spillet som et enspillerspill under tjenestevedlikehold, må du sette Xbox-konsollen i frakoblet modus. Dette gjør du ved å trykke på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden, og gå deretter til System > Innstillinger > Generelt > Nettverksinnstillinger > Gå offline.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Melding om tjenesteavbrudd vises når du prøver å spille et spill, som du leste om, eller om et annet problem?