En app starter ikke på Xbox One

Når du starter en app på Xbox One, vises et velkomstbilde i noen få sekunder før du sendes tilbake til Hjem-skjermen.

Løsninger

Løsning 1: Start appen på nytt.

Du løser dette problemet ved å avslutte appen og starte den på nytt:

1. Hvis appen er tilgjengelig på Hjem-skjermen, enten på den store flisen i midten eller en av de fire flisene for nylig brukte apper, merker du denne flisen med kontrolleren (men ikke velg den).
  2. Trykk på menyknappen  på kontrolleren.
  3. Velg alternativet Avslutt hvis det vises. (Hvis det ikke vises, kjører ikke appen.)
  4. Når du er sikker på at appen er lukket, starter du den på nytt ved å velge den blant flisene for nylig brukte apper eller i Mine spill og apper.

Hvis appen ikke starter, prøver du neste løsning.

Løsning 2: Start Xbox One-konsollen på nytt.

1. Trykk på og hold Xbox-knappen  midt på Xbox One-kontrolleren for å åpne strømsenteret.
  2. Velg Start konsollen på nytt.
  3. Velg Start på nytt.
  4. Prøv å starte appen på nytt.

Obs! Hvis konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke på og holde Xbox-knappen  på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på Xbox-knappen  på konsollen for å starte på nytt. Prøv å starte appen på nytt.

Løsning 3: Avinstaller appen, og installer den på nytt.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, kan du prøve å avinstallere appen og deretter installere den på nytt. Slik gjør du det:

1. Velg Mine spill og apperHjem-skjermen.
  2. Merk innholdet du vil avinstallere.
  3. Trykk på menyknappen  på kontrolleren.
  4. Velg Avinstaller.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte Xbox Kundestøtte.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med En app starter ikke på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?