Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Bli med i Xbox Live Gold etter at du har konfigurert Xbox One-konsollen

Du har konfigurert Xbox One-konsollen. Gratulerer! Hva nå?

Det anbefales at du skaffer deg et Xbox Live Gold-medlemskap for å få størst mulig utbytte av Xbox One-konsollen. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Abonnementer under Konto.
  5. Velg Finn ut mer om Gold-medlemskapAbonnementer-skjermen.
  6. Velg Fortsett.
  7. Velg ønsket medlemskapsnivå på siden Xbox Live Gold. Hvis du har en forhåndsbetalt abonnementskode, kan du løse den inn ved å velge Bruk en kode. Hvis du vil avslutte uten å registrere deg for et medlemskap, velger du Nei, takk.
  8. Hvis du allerede har et kredittkort, registrerer du kredittkortinformasjonen ved å velge Legg til kredittkort.
  9. Følg de gjenstående trinnene for å opprette Xbox Live Gold-kontoen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bli med i Xbox Live Gold etter at du har konfigurert Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?