Bli med i Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass Ultimate når du har konfigurert Xbox-konsollen

Du har konfigurert Xbox-konsollen. Gratulerer! Hva nå?

Det anbefales at du skaffer deg et Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-medlemskap for å få størst mulig utbytte av Xbox-konsollen. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter Hjem.
  2. Trykk på Y-knappen på kontrolleren for å åpne søkeboksen for Microsoft Store.
  3. Skriv enten Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass Ultimate i søke boksen, avhengig av medlemskapet du vil bruke, og deretter velg det fra resultatene.
  4. Velg medlemskapsnivået du ønsker, og følg deretter de gjenværende trinnene for å få medlemskapet.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bli med i Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass Ultimate når du har konfigurert Xbox-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?