Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Klargjøre samlingen av spill for bruk på Xbox One X

Planlegger du å oppgradere til Xbox One X? Slik konfigurerer du Xbox One X så raskt som mulig hvis du allerede bruker standard Xbox One eller Xbox One S.

Last ned spillinnhold i 4K først

Finn ut hvordan du laster ned 4K-versjonene (når de er tilgjengelige) av spill du vil spille av på Xbox One X.

Sikkerhetskopier innstillingene dine

Finn ut hvordan du sikkerhetskopierer innstillingene for Xbox One før du oppgraderer til Xbox One X.

Aktiver nettverksoverføring

Få informasjon om hvordan du kopierer spill og apper fra en Xbox One-konsoll til Xbox One X-konsollen på samme hjemmenettverk.

Overfør flere spill om gangen på Xbox One

Kopier eller flytt spill mellom lagringsenheter med et klikk på en knapp.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Klargjøre samlingen av spill for bruk på Xbox One X, som du leste om, eller om et annet problem?