Bruk talestyring for å styre TV-en på Xbox One S eller originale Xbox One

Som med all talestyrt navigasjon på Xbox, krever det å bruke stemmen mens du ser på TV i OneGuide et kompatibelt headset eller Kinect– en måte å legge inn lyden av stemmen din på.

Prøv å si «Hey Cortana, what can I say?» for en liste over kommandoer. Hvis det ikke er noe mikrofon-ikon i det øvre høyre hjørnet på skjermen, lytter ikke Xbox-konsollen. Gjenta «Hey Cortana» før kommandoen.

Talestyring

Obs! Talestyring er litt annerledes med digitale assistenter. Du finner informasjon om hva du kan si for å kontrollere Xbox One med en digital assistent her Hva kan jeg si når jeg bruker Alexa og Cortana som digitale assistenter på Xbox One?

For å …

Si …

I ...

Se på TV

«Watch TV»

Hvor som helst

Demp all lyd fra TV-en eller mottakeren

«Mute»

Hvor som helst

Slå på lyd fra TV-en eller mottakeren

«Unmute»

Hvor som helst

Øke volumet

«Volume up»

Hvor som helst

Redusere volumet

«Volume down»

Hvor som helst

Åpne OneGuide

«Show TV Guide»

Live TV

Gå opp i guiden til kanaler med lavere numre

«Page up»

OneGuide

Gå ned i guiden til kanaler med høyere numre

«Page down»

OneGuide

Gå til høyre mot senere sendetider

«Later»

OneGuide

Gå til venstre mot tidligere sendetider

(Merk Du kan ikke flytte til tidligere enn gjeldende tid.)

«Earlier»

OneGuide

Velge et program fra guiden

Navnet på programmet (for eksempel NOVA)

OneGuide

Velge en kanal fra guiden

Navnet på kanalen (for eksempel PBS)

OneGuide

Bytte til den uthevede kanalen

«Watch this channel»

OneGuide

Se på et bestemt program eller en bestemt kanal

«Watch navn på program eller kanal»

OneGuide

Vise listen over favorittkanaler

«Favorites»

OneGuide

Vise kanalene du har sett på i det siste

«Recent channels»

OneGuide

Hoppe til en kanal

«What’s on navn på kanal

OneGuide

Obs! Talestyring er ikke tilgjengelige i alle områder. Hvis du vil se en liste over funksjoner og områdene det er tilgjengelig i, kan du se Tilgjengelighet for Xbox One-funksjoner.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bruk talestyring for å styre TV-en på Xbox One S eller originale Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?