Konfigurere live TV med Xbox One X, Xbox One S eller den originale Xbox One-konsollen

Denne siden beskriver kravene du må oppfylle for å kunne bruke OneGuide på Xbox One X, Xbox One S eller den opprinnelige Xbox One, slik at du kan få tilgang til TV-tjenesten fra konsollen. Den beskriver også hvordan du konfigurerer Xbox One X, Xbox One S eller den originale Xbox One-konsollen slik at den kan styre TV-en, lydmottakeren, og navigasjonsboksen.

Obs!  Kanalinformasjon i OneGuide er ikke tilgjengelig i alle områder. Du kan fortsatt bruke HDMI-gjennomgang for å se TV-innhold via Xbox One, men OneGuide viser ikke programoversikter. Hvis du vil se en liste over Xbox One-funksjoner og områdene der de er tilgjengelige, kan du se Tilgjengelighet for Xbox One-funksjoner.

På denne siden

Krav

For å kunne bruke OneGuide med TV og Xbox One må du ha følgende:

• En kabel- eller satellittnavigasjonsboks med HDMI-utgang eller en USB-TV-mottaker for Xbox One.
  • En tilkobling til Xbox Live for å laste ned informasjon om kanaltilbud for OneGuide.
  • En Kinect-sensor eller en IR-senderkabel.

Obs!  En IR-sender er innebygd i fronten på Xbox One S- og Xbox One X-konsoller, så en Kinect-sensor eller en IR-sender er ikke nødvendig.

Koble konsollen til hjemmekinoanlegget

Før du konfigurerer OneGuide, bekrefter du at konsollen er riktig koblet til hjemmekinoanlegget og er klar for live TV.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble Xbox One til hjemmekinoanlegget for live TV.

Konfigurere TV for første gang

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden og velg System > Innstillinger > Alternativer for TV og skjerm > OneGuide.
  2. Konsollen prøver å finne et HDMI-in-signal. Hvis kilden til HDMI-signalet vises på bildet på TV-skjermen, velger du Neste for å fortsette og hoppe til trinn 4. Hvis kilden til HDMI-signalet ikke vises, går du til trinn 3.
  3. Hvis du ikke ser kilden til HDMI-signalet på TV-skjermen, må du bekrefte at konsollen mottar et signal fra navigasjonsboksen:
    1. Kontroller at navigasjonsboksen er koblet til HDMI-porten på konsollen via en HDMI-kabel.
    2. Hvis ikke live TV vises på Xbox-skjermen etter noen få sekunder, kan du se Du ser en svart skjerm eller får dårlig videokvalitet når du ser på TV med Xbox One.
    3. Når live TV vises, velger du Neste.
  4. Velg Neste på skjermen OneGuide for å starte konfigureringen av programoversikten for kabel- eller satellitt-TV-leverandøren. Følg veiledningen nedenfor for å hjelpe konsollen med å lære å styre navigasjonsboksen.
    1. Skriv inn postnummeret ditt, og velg Neste for å finne TV-leverandører i området ditt.
    2. Velg kabel- eller satellitt-TV-leverandøren din på rullegardinmenyen.

Obs! Hvis leverandøren ikke vises i listen, eller hvis du bare ser på kringkastet TV, velger du Antenne, og deretter trykker du på Neste.

3. Velg kanalutvalget for TV, og velg deretter Neste.
    4. Angi leverandøren av kabel- eller satellittnavigasjonsboksen.
    5. Hvis konsollen gjenkjenner merket ditt, vises meldingen «Din TV-dekoderboks er nå konfigurert.» Velg Neste. Hvis den ikke gjenkjenner det, følger du veiledningen på skjermen for å hjelpe konsollen med å lære å styre navigasjonsboksen.
  5. Gå ut av OneGuide og velg Enhetskontroll.
    1. Velg TV-rullegardinlisten og velg TV-konfigurasjon. Konsollen gir deg beskjed om den har funnet TV-en. Hvis den har det, velger du Neste. Hvis den ikke har det, velger du Angi den manuelt.
    2. Når konsollen har identifisert TV-en, ser du meldingen «TV-en er konfigurert».
Obs!
  • Hvis TV-leverandøren din ikke er i listen, er de kanskje ikke kompatible med OneGuide ennå. Kanaltilbud og bestemt programinformasjon er for øyeblikket ikke tilgjengelig i alle områder.
  • Hvis du vil ha mer informasjon om å finne TV-leverandøren din, kan du se TV-maskinvareinformasjon-forumer.

Gjøre endringer senere

Det er enkelt å gjøre endringer i konfigurasjonen i ettertid. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Generelt > Alternativer for TV og skjerm.
  3. Oppdater innstillingene du vil endre.

Se på TV med OneGuide

Hvis du vil se på TV med OneGuide, velger du OneGuide fra Mine spill og apper.

Obs!  OneGuide støtter bare et begrenset sett med funksjoner eller menyer på navigasjonsbokser. Du må bruke fjernkontrollen til å få tilgang til andre funksjoner på navigasjonsboksen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Konfigurere live TV med Xbox One X, Xbox One S eller den originale Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?