Feilsøke kopiering av spill og apper via nettverksoverføring

Hvis du allerede har aktivert nettverksoverføring av spill på Xbox-vertskonsollen din (konsollen du kopierer spill og apper fra), blir elementene du har valgt, kopiert når disse betingelsene oppfylles:

• Begge konsollene er koblet til samme lokale nettverk (det anbefales ikke å bruke et gjestenettverk eller offentlig nettverk). Du skal kunne se Xbox-vertskonsollen på siden for nettverksoverføring. Gå til System > Innstillinger > Nettverk > Nettverksoverføring for å kontrollere.
  • Xbox-vertskonsollen er slått på når du starter overføringen på den andre Xbox-konsollen. Hvis strømmodusen Øyeblikkelig på er konfigurert, kontrollerer du at konsollen ikke er i ventemodus.
  • Du spiller ikke noe spill på Xbox-vertskonsollen. Den automatiske overføringen stanser midlertidig når du starter et spill.

Hvis du vil starte en nettverksoverføring på nytt manuelt mens du spiller et spill, kan du gå til Mine spill og apper > .

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Feilsøke kopiering av spill og apper via nettverksoverføring, som du leste om, eller om et annet problem?