Koble Xbox One-konsollen til Xbox Live via en Mac-datamaskin

Oversikt

Hvis du vil koble Xbox One-konsollen til Xbox Live og du ikke har en ruter, kan du koble til via en Mac-datamaskin. Hvis Mac-maskinen er koblet til Internett og har et AirPort-kort installert, kan du dele Internett-tilkoblingen med konsollen. Alt du trenger å gjøre, er å koble Mac-maskinen til konsollen, aktivere Internett-deling, få tak i DNS-serveradressen til datamaskinen og angi nettverksinnstillingene på konsollen.

Løsninger

Trinn 1: Koble til en nettverkskabel, og aktiver Internett-deling.

1. Sett den ene enden av Ethernet-kabelen inn i nettverksporten bak på Xbox One-konsollen.
  2. Sett den andre enden av kabelen inn i en Ethernet-port på Mac-maskinen.
  3. Velg Apple > Systemvalg på Mac-maskinen, og klikk deretter Deling.
  4. Velg Internett-deling.
  5. Velg AirPort fra listen Del tilkoblingen fra.
  6. Velg Ethernet-adapter (en2) fra listen Til datamaskiner med bruk av.
Skjermen for deling i systemvalgene på en Mac-datamaskin, der det er merket av for Internett-deling

Trinn 2: Hent DNS-serveradressen for Mac-datamaskinen.

Neste trinn er å hente Mac-maskinens DNS-serveradresse. Slik gjør du det:

1. Velg Apple > Systemvalg > Nettverk på Mac-maskinen.
  2. Velg Wi-Fi.
  3. Klikk på DNS, og noter tallene som er oppført under «DNS-servere».
Skjermen for nettverk i systemvalgene på en Mac-datamaskin, der DNS-fanen er valgt
  1. Klikk på OK.
  2. Velg Ethernet.
  3. Klikk på TCP/IP, og sett Konfigurer IPv4 til Av.
  4. Klikk på Bruk.
Skjermen for nettverk i systemvalgene på en Mac-datamaskin, der Wi-Fi-fanen er valgt

Trinn 3: Angi nettverksinnstillingene på Xbox One-konsollen.

Nå skal du endre nettverksinnstillingene dine på Xbox One-konsollen. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Generelt.
  3. Velg Nettverksinnstillinger.
  4. Velg Avanserte innstillinger, og velg deretter IP-innstillinger.
  5. Velg Manuell. Du blir bedt om å angi IP-adressen. Skriv inn 192.168.2.2, og velg deretter Enter.
Skjermen IP-adresse / Endre innstillinger på Xbox One. Skjermen har også et skjermtastatur.
  1. Deretter blir du bedt om å angi nettverksmasken. Skriv inn 255.255.255.0, og velg deretter Enter.
  2. Deretter blir du bedt om å angi gateway. Skriv inn 192.168.2.1, og velg deretter Enter.
  3. Velg DNS-innstillinger.
  4. Velg Manuell. Du blir bedt om å angi den primære DNS-serveren og deretter den sekundære DNS-serveren.
Skjermen DNS-innstillinger / Endre innstillinger på Xbox One. Skjermen har også et skjermtastatur.
  1. Skriv inn tallene du noterte i trinn 2, og velg deretter Enter.
  2. Trykk på B  på kontrolleren, og velg deretter Test nettverkstilkobling.

Nå skal konsollen dele Internett-tilkoblingen som Mac-maskinen bruker, for å koble til Xbox Live.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Koble Xbox One-konsollen til Xbox Live via en Mac-datamaskin, som du leste om, eller om et annet problem?