Dobbel NAT oppdaget i nettverksinnstillingene

Hvis du ser «Dobbel NAT oppdaget» i nettverksinnstillingene på Xbox One, kan du prøve disse trinnene for å endre eller fjerne det.

Se om du bruker et modem eller en gateway

Hvis du ikke er sikker på om enheten i hjemmenettverket er et modem eller en gateway, er det noen ledetråder du kan se etter:

• Kontroller etikettene på enheten, informasjon fra produsenten eller modellnummeret
  • Hvis du har et trådløst signal fra en enhet for å få Internett-tilgang, har du sannsynligvis en gateway.
  • Hvis du har flere porter på enheten, har du sannsynligvis en gateway.

Nettverket ditt bruker en ruter og en gateway.

Hvis du bruker både en ruter og en gateway, må du fjerne den ene av dem fra nettverket. Du kan bruke en av følgende metoder til å fjerne den ene av dem.

Endre hvordan gatewayen eller ruteren er konfigurert

Prøv først å sette gatewayen din i bromodus. Hver produsent håndterer bromodus på ulike måter, så du må høre med produsenten eller tjenesteleverandøren din for å finne ut hvordan du gjør dette.

Hvis du ikke kan sette gatewayen i bromodus, kan du prøve å endre ruteren slik at den bare fungerer som et tilgangspunkt. Dermed fjernes den som en NAT på nettverket.

Når du har endret innstillingene for gatewayen eller ruteren, starter du Xbox-konsollen og nettverksenhetene på nytt og kontrollerer deretter nettverksinnstillingene på nytt for å sikre at NAT-meldingen er borte.

Slik kontrollerer du nettverksinnstillingene:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Nettverk.
  3. Velg Nettverksinnstillinger.

Hvis «Dobbel NAT oppdaget» ikke vises, er problemet løst. Hvis den fortsatt er der, prøver du løsningen nedenfor.

Koble Xbox One-konsollen direkte til gatewayen

Prøv å koble Xbox-konsollen direkte til gatewayen via Wi-Fi, en kabelbasert tilkobling eller en alternativ tilkobling som Powerline eller MoCA-adaptere.

Når du har koblet Xbox-konsollen direkte til gatewayen, må du kontrollere nettverksinnstillingene for å sikre at NAT-meldingen er borte.

Hvis du fortsatt ser NAT-meldingen, må du kontakte tjenesteleverandøren for å få mer hjelp.

Nettverket ditt bruker en ruter og et modem.

Koble Xbox One-konsollen direkte til modemet

Prøv å koble Xbox-konsollen direkte til modemet og deretter starte både Xbox-konsollen og modemet på nytt. Kontroller nettverksinnstillingene for å sikre at NAT-meldingen er borte. Hvis du fortsatt ser NAT-meldingen, må du kontakte tjenesteleverandøren for å få mer hjelp.

Nettverket bruker bare en gateway

Hvis nettverket bare bruker en gateway, må du kontakte tjenesteleverandøren din for mer hjelp.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du endrer innstillinger i nettverksmaskinvaren, kan du gå til våre informasjonsfora for nettverksmaskinvare.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Dobbel NAT oppdaget i nettverksinnstillingene, som du leste om, eller om et annet problem?