Dobbel NAT oppdaget i nettverksinnstillingene

Hvis du ser «Dobbel NAT oppdaget» i Nettverksinnstillinger på Xbox One, kan du prøve disse trinnene for å endre eller fjerne det.

Kontroller om du bruker et modem eller en gateway

Hvis du ikke er sikker på om enheten i hjemmenettverket er et modem eller en gateway, er det noen ledetråder du kan se etter:

• Kontroller etikettene på enheten, informasjon fra produsenten eller modellnummeret
  • Hvis du har et trådløst signal fra en enhet for å få Internett-tilgang, har du sannsynligvis en gateway
  • Hvis du har flere porter på enheten, har du sannsynligvis en gateway.

Nettverket ditt bruker en ruter og en gateway.

Hvis du bruker både en ruter og en gateway, må du ta vekk den ene av dem fra nettverket. Du kan gjøre ett av det følgende for å ta vekk én av dem:

Endre hvordan gatewayen eller ruteren er konfigurert

Prøv først å sette gatewayen din i bromodus. Hver produsent håndterer bromodus på forskjellige måter, så du må høre produsenten eller tjenesteleverandøren din for å finne ut hvordan du setter gatewayen din i bromodus.

Hvis du ikke kan sette gatewayen din i bromodus, kan du prøve å endre ruteren din slik at den bare fungerer som et tilgangspunkt. Dette vil ta den vekk som en NAT på nettverket.

Når du har endret enten gatewayen din eller ruterinnstillingene, skal du starte Xbox-konsollen og nettverksenhetene på nytt og kontroller Nettverksinnstillinger på nytt for å sikre at NAT-meldingen er borte.

Koble Xbox One-konsollen direkte til gatewayen

Prøv å koble Xbox-konsollen direkte til gatewayen via Wi-Fi, en kabelbasert tilkobling eller en alternativ tilkobling som Powerline eller MoCA-adaptere.

Når du har koblet Xbox-konsollen direkte til gatewayen din, må du kontrollere nettverksinnstillingene for å sikre at NAT-meldingen er borte.

Hvis du fortsatt ser NAT-meldingen, må du kontakte tjenesteleverandøren for å få mer hjelp.

Nettverket ditt bruker en ruter og et modem.

Koble Xbox One-konsollen direkte til modemet

Prøv å koble Xbox-konsollen direkte til modemet og deretter starte både Xbox-konsollen og modemet på nytt. Kontroller nettverksinnstillingene for å sikre at NAT-meldingen er borte. Hvis du fortsatt ser NAT-meldingen, må du kontakte tjenesteleverandøren for å få mer hjelp.

Nettverket bruker bare en gateway

Hvis nettverket bare bruker en gateway, må du kontakte tjenesteleverandøren din for mer hjelp.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du endrer innstillinger i nettverksmaskinvaren, kan du gå til våre informasjonsfora for nettverksmaskinvare.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Dobbel NAT oppdaget i nettverksinnstillingene, som du leste om, eller om et annet problem?