Administrere nettverksbåndbredden for spillnedlastinger på Xbox One

Hvis du har angitt at spillene skal oppdateres automatisk, eller hvis du laster ned spillinnhold i 4K som du ser frem til å spille på Xbox One X, er det sannsynlig at du har brukt mye nettverksbåndbredde nylig.

Enkelte Internett-leverandører begrenser nedlastinger til et bestemt antall gigabyte (GB) i måneden. Hvis spillene dine er oppdatert, og du ikke har nådd grensene som Internett-leverandøren har satt, er alt i orden.

Hvis du imidlertid er nær den månedlige grensen, bør du vurdere å begrense nedlastingene til spillene du vil spille snart.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg deretter System > Innstillinger > System > Oppdateringer.
  2. Fjern merket for å holde spillene og appene oppdatert.

Du blir bare varslet om tilgjengelige oppdateringer når du starter et spill eller en app, og du kan velge om du vil oppdatere eller vente til senere.

Slik ser du hvilke spill og apper som har tilgjengelige oppdateringer: Åpne guiden, velg Mine spill og apper > Spill, og velg deretter Oppdateringer.

Hvis du begrenser nedlastingene og deretter kjøper spill eller tillegg på PC-en, installeres de ikke lenger automatisk på hjemme-Xbox-konsollen. Hvis du vil installere spill du har kjøpt andre steder enn på konsollen, går du til Mine spill og apper > Spill og velger dem i fanen Klar til å installere. For å installere tillegg fokuserer du på spillet, trykker på menyknappen  på kontrolleren og velger Administrer spill. Velg tillegget for å installere det.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Administrere nettverksbåndbredden for spillnedlastinger på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?