Administrere nettverksbåndbredden for spillnedlastinger på Xbox One

Hvis du har angitt at spillene dine skal oppdateres automatisk, er det sannsynlig at du har brukt mye nettverksbåndbredde i det siste.

Enkelte Internett-leverandører begrenser nedlastinger til et bestemt antall gigabyte (GB) i måneden. Hvis spillene dine er oppdatert og du ikke har nådd datagrensene som Internett-leverandøren har satt, er alt i orden.

Hvis du imidlertid har en databegrensning og du nærmer deg månedsgrensen, bør du vurdere å begrense nedlastingene til spillene du skal spille snart.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter System > Innstillinger > System > Oppdateringer.
  2. Fjern merket for å holde spillene og appene oppdatert.

Du får bare beskjed om tilgjengelige oppdateringer når du starter et spill eller en app, og du kan velge om du vil oppdatere nå eller vente til senere.

Slik ser du hvilke spill og apper som har tilgjengelige oppdateringer: Åpne guiden, velg Mine spill og apper > Vis alle, og velg deretter Oppdateringer.

Hvis du begrenser nedlastingene og deretter kjøper spill eller tillegg på PC-en, installeres de ikke lenger automatisk på hjemme-Xbox-konsollen. For å installere spill du ikke har kjøpt på konsollen, går du til Mine spill og apper og velger dem i Klar til å installere. Hvis du vil installere tillegg, merker du spillet, trykker på menyknappen på kontrolleren og velger Administrer spill og tillegg. Velg tillegget for å installere det.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Administrere nettverksbåndbredden for spillnedlastinger på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?