NAT-type: Ikke tilgjengelig i nettverksinnstillingene dine

Hvis du ser noen av disse meldingene på Xbox One-konsollen, kan det hende at nettverkstilkoblingen din er blokkert eller har falt ut:

• NAT-type: Utilgjengelig i Nettverksinnstillinger
  • Feilkode 0x89231906 når du prøver å bli med i en Party Chat-økt
  • Kan ikke hente en Teredo-IP-adresse når du velger Test tilkoblingen for flere spillere i Nettverksinnstillinger.

Du kommer ikke til å kunne bli med i en party chat eller spille flerspillerspill på Xbox Live uten en sikker nettverkstilkobling.

Hvis du skal reparere tilkoblingen, må du først kontrollere ruteren:

1. Kontroller at ruteren er oppdatert.
  2. Kontroller at ruteren din har Teredo-tilkobling aktivert. Du kan finne ut hvordan du skal kontrollere Teredo-tilkobling for ruteren din i denne håndboken eller på produsentens nettbaserte støtteside. Hvis du har en Apple AirPort og FRITZ!box-rutere, kan du se:

Når du har kontrollert ruteren:

1. Start ruteren og Xbox One-konsollen på nytt.
  2. Gå til Innstillinger > Nettverk > Nettverksinnstillinger for å sørge for at feilmeldingen er borte.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med NAT-type: Ikke tilgjengelig i nettverksinnstillingene dine, som du leste om, eller om et annet problem?