Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Bruke Xbox One i frakoblet modus

Hvis du vil bruke Xbox One uten å bli bedt om å koble til Xbox Live, setter du den i frakoblet modus. Når Xbox-konsollen er i frakoblet modus, kobler den ikke til noen nettverk.

Hvis du er frakoblet på grunn av at hjemmenettverket, Internett-leverandøren eller Xbox Live er ute av drift, anbefaler vi at du ikke setter Xbox i frakoblet modus. Selv om du er frakoblet uansett, kan Xbox-konsollen koble til Xbox Live på nytt automatisk så snart som mulig hvis du setter den i tilkoblet modus.

Obs!

Du må være tilkoblet når du konfigurerer Xbox One for første gang. Du kan ikke fullføre konfigurasjonen uten en Internett-tilkobling. Når Xbox-konsollen er oppdatert, og du har lagt til profilen din, kan du koble fra.

Du kan gjøre følgende når Xbox-konsollen er i frakoblet modus:

• Se på TV (men du må være tilkoblet for å kunne se OneGuide-programoversikten)
  • Logge på profilen (hvis du har logget på på nettet tidligere)
  • Endre konsollinnstillinger (unntatt profil og familieinnstillinger; innholdskontroller er fortsatt gjeldende mens du er frakoblet)
  • Spille spill (såfremt du har angitt at dette er din hjemme-Xbox, eller du har en spillplate)
  • Lagre spillklipp og skjermbilder
  • Oppnå prestasjoner (men det er begrenset frakoblet plass til skjermklipp og prestasjoner, så du bør gå online nå og da for å synkronisere dem)

Xbox-konsollen må være tilkoblet for blant annet følgende aktiviteter:

• Spille spill og bruke apper som er avhengige av Internett
  • Synkronisere fremgang i spill og spille lagrede spill fra en annen Xbox
  • Bruke sosiale funksjoner, for eksempel Venner, Meldinger og Partyer
  • Kjøpe spill, tillegg, filmer og så videre
  • Oppdatere spill, apper og Xbox-konsollen

Sette Xbox-konsollen i frakoblet modus

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger.
  3. Velg Nettverk.
  4. Velg Nettverksinnstillinger > Gå offline.

Hvis du vil gå tilbake til tilkoblet modus, gjentar du de tre første trinnene, og i trinn 4 velger du Gå online.

Hvis Xbox-konsollen er i tilkoblet modus, men du ikke kan logge på Xbox Live, prøver du løsningen for nettverkstilkoblingsfeil for Xbox One.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bruke Xbox One i frakoblet modus, som du leste om, eller om et annet problem?