Opprette en barnekonto og legge til familiemedlemmer på Xbox One

Ved å opprette en familie kan du bedre administrere innstillingene for personvern og nettsikkerhet for barn og tenåringer på Xbox One, Windows 10 og Windows Phone 10.

Alle voksne i familien kan legge til nye medlemmer i familien. Følg fremgangsmåten på denne siden for å legge til et familiemedlem.

Obs! Hvis personene du legger til i familien, allerede er en del av en annen familie, må de først fjernes fra den nåværende familien. Se Fjerne medlemmer fra familien hvis du vil ha mer informasjon.

Emner

Opprette en Microsoft-konto for et barn

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på, og velg kontoen din for å logge på.
  3. Når du er logget på, trykker du på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  4. Velg System > Innstillinger.
  5. Bla mot høyre til Familie-delen under Konto. Denne delen viser alle gjeldende familiemedlemmer.
  6. Velg Legg til i familie.
  7. Velg Legg til ny.
  8. Når personen du vil legge til, blir bedt om å logge på med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen sin, trykker du på B på kontrolleren og flytter deretter den venstre styrespaken ned for å velge Få en ny konto.
  9. Opprett en ny @outlook.com-adresse som barnet kan bruke.
  10. Skriv inn barnets fornavn.
  11. Skriv inn barnets etternavn.
  12. Velg et passord, og bekreft passordet på nytt.
  13. Skriv inn barnets fødselsdato.
  14. Legg til et sikkerhetsbevis for å beskytte barnets konto.
  15. Godta Microsofts tjenesteavtale og personvernerklæring.
  16. En forelder må bekrefte tilføyelsen av barnet i familien med en mobil enhet, en PC eller Xbox One-konsollen.
    1. Hvis du velger Denne Xbox-en, blir du bedt om å angi Microsoft-kontoen din.
      1. Logg på med Microsoft-kontoen din.
      2. Følg fremgangsmåten for å gi samtykke til å opprette barnekontoen.
    2. Hvis du velger Their phone/PC, blir du bedt om å oppgi en e-postadresse.
      1. Sjekk e-posten.
      2. Følg fremgangsmåten for å gi samtykke til å opprette barnekontoen.

Obs! Hvis personen du vil legge til, er et barn, blir de automatisk lagt til i familien.

Personen du vil legge til, har allerede en Microsoft-konto på Xbox One-konsollen

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på, og velg kontoen din for å logge på.
  3. Når du er logget på, trykker du på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  4. Velg System > Innstillinger.
  5. Velg Familie under Konto. Denne delen viser alle gjeldende familiemedlemmer.
  6. Velg Legg til i familie.
  7. Velg profilen til personen du vil legge til, og trykk på A-knappen  på kontrolleren.

Personen du vil legge til, har allerede en Microsoft-konto, men den er ikke på Xbox One-konsollen

Obs! Hvis personene du legger til i familien, allerede er en del av en annen familie, må de først fjernes fra den nåværende familien. Se Fjerne medlemmer fra familien hvis du vil ha mer informasjon.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på, og velg kontoen din for å logge på.
  3. Når du er logget på, trykker du på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  4. Velg System > Innstillinger.
  5. Bla mot høyre til Familie-delen under Konto. Denne delen viser alle gjeldende familiemedlemmer.
  6. Velg Legg til i familie.
  7. Velg Legg til ny.
  8. Be personen du vil legge til, om å logge på med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen sin.
  9. Velg Legg til i familie når du får beskjed.
  10. Hvis personen du legger til, er et barn eller en tenåring, følger du instruksjonene for å gi foreldresamtykke.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Opprette en barnekonto og legge til familiemedlemmer på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?