Godkjenne barnets kjøp på Xbox One

La Spør en forelder være aktivert for å kreve at voksne godkjenner tingene barnet ønsker å kjøpe i Microsoft Store, bortsett fra det de får med gavekort eller pengene på Microsoft-kontoen sin. Følg fremgangsmåten nedenfor for å kontrollere at denne funksjonen er aktivert.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Gå til System > Innstillinger > Konto > Familieinnstillinger.
  3. Velg Administrer familiemedlemmer, og velg en barnekonto.
  4. Velg Personvern og nettsikkerhet > Xbox Live personvern > Vis detaljer og tilpass > Kjøpe og laste ned, og velg fra rullegardinlisten.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Godkjenne barnets kjøp på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?