Blokkere upassende nettsteder på Xbox One-konsollen

Video: Blokkere nettsteder på Xbox-konsollen

Se videoen Blokkere nettsteder på Xbox-konsollen. Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Med nettfiltrering kan du kontrollere hvilke nettsteder barna kan få tilgang til på Xbox One. (Vi aktiverer dette automatisk for barn under 8.)

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og gå deretter til System > Innstillinger > Konto > Familieinnstillinger.
  2. Velg Administrer familiemedlemmer, og velg deretter barnekontoen du vil legge til nettfiltre for.
  3. Velg Nettfiltrering, og velg deretter rullegardinmenyen for å vise de tilgjengelige alternativene.
  4. Velg ønsket nivå for nettfiltrering.

Obs! Hvis du velger Bare tillatelsesliste, kan barnet bare vise nettstedene du har lagt til i Alltid tillatt-listen på account.microsoft.com/family.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Blokkere upassende nettsteder på Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?