Blokkere upassende nettsteder på Xbox One-konsollen

Video: Blokkere nettsteder på Xbox-konsollen. Styre hvilke nettsteder barnet ditt kan få tilgang til

Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Med nettfiltrering kan du styre hvilke nettsteder barnet får tilgang til på Xbox One. (Vi aktiverer dette automatisk for barn under 8 år.)

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og gå deretter til System > Innstillinger > Alle innstillinger > Konto > Familie.
  2. Velg barnekontoen du vil legge til nettfiltre for, og velg deretter Nettfiltrering.
  3. Velg rullegardinlisten for å vise alle tilgjengelige alternativer.
  4. Velg ønsket nivå for nettfiltrering. (Obs! Bestemte nettsteder kan bare legges til i listen Alltid tillatt på account.microsoft.com/family.)

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Blokkere upassende nettsteder på Xbox One-konsollen, som du leste om, eller om et annet problem?