Et barns konto vises ikke lenger i Xbox-familien på Xbox One

Problem

Ditt barns konto vises ikke lenger i familien på Xbox One.

Løsninger

Løsning 1: Hvis barnet er over myndighetsalder, kan du spørre barnet om det har fjernet profilen sin fra familien.

Alle som er over myndighetsalderen (for eksempel over 18 i USA), har alle rettigheter og privilegier som en voksen på Xbox One-konsollen. Dette betyr at personen ikke lenger er underlagt foreldrenes kontroll og når som helst kan forlate familien.

Obs! Myndighetsalderen varierer fra land til land.

Løsning 2: Spør andre voksne familiemedlemmer om en av dem har fjernet barnets konto fra familien.

Hvis du vil gjenopprette barnets konto i familien, trenger du bare å legge til personen i familien når du er logget på kontoen din.

Obs! Den viktigste årsaken til å lage en familie på Xbox One er å kunne administrere barnekontoer. Alle voksne i en familie kan administrere barnekontoene i familien, og de kan blant annet fjerne et barns konto fra familien.

Du kan velge å fjerne en voksen fra familien hvis du ikke vil at han eller hun skal kunne endre ditt barns konto. Når du fjerner en voksen fra familien, påvirker ikke dette personens abonnement på Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass Ultimate eller innhold. Det fjerner bare denne personens rettigheter til å administrere barn i familien.

Løsning 3: Kontakt Xbox Kundestøtte hvis du ikke kan legge til barnets konto på nytt, eller hvis du tror at noen har misbrukt kontoen din. Xbox Kundestøtte kan undersøke dette på dine vegne.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Et barns konto vises ikke lenger i Xbox-familien på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?