Om sikkerhetsfunksjonene for kjernefamilie i Xbox One

Med sikkerhetsfunksjonene på Xbox One kan du styre hvilken type innhold familiemedlemmene kan få tilgang til på Xbox One.

Sikkerhetsfunksjoner

Tilgang til innhold

Du kan angi innholdsbegrensninger basert på innholdets anbefalte alder. Xbox One bruker disse aldersinnstillingene til å styre barnets tilgang til spill, filmer, TV-programmer og musikk. Innholdsbegrensninger styrer også hva barnet kan se og kjøpe i Microsoft Store.

Slik endrer du standardinnstillingen for barnet:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Gå til System > Innstillinger.
  3. Under Konto velger du Familieinnstillinger > Administrer familiemedlemmer.
  4. Velg barnekontoen du vil oppdatere.
  5. Velg Tilgang til innhold.
  6. Innholdsbegrensningene er ubegrenset for alle brukere over 8 år. Du kan velge forhåndsinnstilte alderstilpassede begrensninger ved å velge barnets alder i listen. Dermed vises forhåndsinnstillingene for den alderen. Du er ikke begrenset basert på fødselsdato, og du bestemmer hvilket aldersnivå som er passende.

Nettfiltrering

Med nettfiltrering kan foreldre bestemme hvilken type nettsteder barna kan vise i Microsoft Edge-appen. Dette er standardinnstillingene basert på aldersgruppe:

• Små barn: Bare tillatelsesliste
  • Barne- og ungdomskontoer: Grunnleggende kommunikasjon

Slik endrer du standardinnstillingen for barnet:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Gå til System > Innstillinger.
  3. Under Konto velger du Familieinnstillinger > Administrer familiemedlemmer.
  4. Merk kontoen for familiemedlemmet du vil endre innstillinger for, og velg deretter Nettfiltrering. Velg den ønskede innstillingen.

Obs! Innstillinger for nettfiltrering på Xbox One-konsollen kan ikke overføres til andre Microsoft-tjenester, for eksempel Windows 10. Innstillinger for Windows-PC-en kan administreres via Familieinnstillinger på Microsoft-kontoen.

Kjøpsvalg

Med alternativet Spør en forelder på Xbox One kan forelderen styre hva barnet kan kjøpe i Microsoft Store. Hver gang barnet ønsker å kjøpe noe, mottar forelderen en e-postmelding med spørsmål om han/hun vil gi barnet tillatelse.

Slik endrer du innstillingen Spør en forelder for barnet:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Gå til System > Innstillinger.
  3. Under Konto velger du Familieinnstillinger > Administrer familiemedlemmer og merker deretter kontoen for familiemedlemmet du vil endre innstillinger for.
  4. Velg Personvern og nettsikkerhet > Xbox Live personvern > Vis detaljer og tilpass.
  5. For innstillingen Kjøpe og laste ned angir du eller Av for Spør en forelder.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Om sikkerhetsfunksjonene for kjernefamilie i Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?