Hvordan fungerer flerspiller og kommunikasjon for Cross-Network Play?

I flerspillerspill på Xbox Live er det kontroller for personvern og nettsikkerhet som avgjør hvem som kan kommunisere med deg via tale og tekst.

Du kan spille enkelte spill på tvers av nettverk, for eksempel med personer på Xbox Live og de som spiller på Nintendo eller PlayStation (og av og til med de som spiller på PC).

Angi personvern og nettsikkerhet for spilling på tvers av nettverk

1. Trykk på Xbox-knappen på Xbox One for å åpne guiden. Gå deretter til System > Innstillinger > Konto.
  2. For deg selv velger du Personvern og nettsikkerhet > Personvernerklæring for Xbox Live > Vis detaljer og tilpass > Kommunikasjon og flerspiller.
    For et familiemedlem velger du Familieinnstillinger > Administrer familiemedlemmer. Velg et familiemedlem, og velg deretter Personvern og nettsikkerhet > Personvernerklæring for Xbox Live > Vis detaljer og tilpass > Kommunikasjon og flerspiller.
  3. Se gjennom og velg innstillinger for følgende:
    • Du kan spille med personer utenfor Xbox Live. Dette er bryteren som tillater eller forbyr all spilling på tvers av nettverk.

Du kan kommunisere utenfor Xbox Live med tale og tekst. Når spilling på tvers av nettverk er tillatt, kan du styre kommunikasjonen. Du kan gjøre alt fra å blokkere eller tillate den, til å tillate den bare mellom deg (eller barnet ditt) og venner du angir i et gitt spill.

Velg om du vil tillate kommunikasjon på tvers av nettverk via tekst og tale med følgende:

• Alle. Dette betyr at du kan kommunisere med alle som spiller spillet på andre nettverk enn Xbox Live.
    • Blokker. Dette betyr at du ikke kan kommunisere med de som spiller på andre nettverk enn Xbox Live. Denne innstillingen påvirker ikke kommunikasjon med spillere på Xbox Live.
    • Venner i spill. Dette betyr at de eneste personene du kan kommunisere med utenfor Xbox Live mens du spiller spill på tvers av nettverk, er venner du har lagt til i et gitt spill for krysspilling.
    • Denne innstillingen fungerer uavhengig av innstillingen for Xbox Live-venner (Personvernerklæring for Xbox Live > Venner og klubber > Du kan legge til venner).

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hvordan fungerer flerspiller og kommunikasjon for Cross-Network Play?, som du leste om, eller om et annet problem?