Gjøre et unntak vedrørende innholdsbegrensninger for barnet på Xbox One

Hvis du vil gi barnet ditt tillatelse til å se på innhold som er vurdert høyere enn innstillingene i barnekontoen for familien din, trenger du ikke endre alle innstillingene for å gi tilgang til et bestemt element.

Alle voksne i familien kan gjøre unntak i innholdsbegrensningene som finnes i innstillingene for barnekontoen for familien. Du har to alternativer når du vil gjøre unntak:

• Alltid – Dette alternativet gjør et permanent unntak som ikke kan oppheves.
  • Bare denne gangen – Dette alternativet gjør et unntak bare denne ene gangen. Det utløper når barnet logger av konsollen.

Obs! Du må ha en Xbox-konto på konsollen for å kunne bruke Alltid-unntaket. Hvis kontoen din ikke er på konsollen, kan du bare gjøre et midlertidig unntak (Bare denne gangen) for den gjeldende økten.

Slik gjør du et unntak fra innholdsbegrensningene

Obs! Hvis du lar barnet kjøpe spillet eller videoen du gjør et unntak for, må innholdet kjøpes, lastes ned og installeres før du kan gi tillatelse til å bruke det.

1. Be barnet om å logge på kontoen sin på Xbox One-konsollen.
  2. Finn innholdet du ønsker at barnet skal ha tilgang til.
  3. Velg kontoen til det voksne familiemedlemmet som gir tillatelsen, på skjermen Velg hvem som gir tillatelse.
  4. Skriv inn e-postadressen og passordet til voksenkontoen, eller tilgangsnøkkelen for konsollen.
  5. Velg Alltid eller Bare denne gangen (eller bare Bare denne gangen hvis kontoen ikke er på konsollen).

Etter at du har gitt barnet tillatelse til å bruke dette innholdet, kan de åpne det umiddelbart.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Gjøre et unntak vedrørende innholdsbegrensninger for barnet på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?