Hindre uautoriserte kjøp på Xbox One

Med Xbox One kan du dele fordelene med ett Xbox Live Gold-abonnement med alle som bruker Xbox One-konsollen, uten å tillate at andre kjøper ting med betalingskortet som er knyttet til abonnementet. Bare få alle som bruker Xbox-konsollen din, til å logge på med sin egen Microsoft-konto.

Hindre uautoriserte kjøp og kontoendringer:

• Opprett en tilgangsnøkkel og krev at den blir oppgitt i følgende situasjoner:
  • Opprett en konto for alle som bruker Xbox-konsollen din. Hvis du krever at alle bruker sin egen profil, kan du kontrollere hvem som kan foreta kjøp og endre sperrefunksjoner. Hvis du vil ha hjelp til å opprette nye Microsoft-kontoer og legge til kontoer på Xbox-konsollen, kan du se Opprett en barnekonto og legge til familiemedlemmer på Xbox One.
  • Legg til en gjestekonto. Hvis du legger til en gjestekonto på konsollen, er konto- og betalingsinformasjonen din trygg når du spiller med venner som ikke har en konto.
  • Bruk delingsfunksjonene i Xbox Live Gold til å dele fordelene med Xbox Live Gold og Xbox Game Pass Ultimate uten å dele påloggings- eller kontoinformasjonen din.
  • Kontroller betalingsinformasjonen. Ikke legg til et betalingskort på kontoene til familiemedlemmer du ikke ønsker skal kunne handle, for eksempel barn. Du kan alltid kjøpe Xbox-gavekort hvis du vil at barna skal kunne kjøpe ting.
  • Legg til penger på barnets Microsoft-konto, og angi begrensninger for hvor mye tid barnet bruker i Microsoft Store på account.microsoft.com/family.
  • Aktiver Spør en forelder for å kreve voksen godkjenning for ting barnet vil kjøpe i Microsoft Store.
  • Logg av når du er ferdig med å bruke Xbox-konsollen. Hvis du vil forhindre uautorisert bruk av kredittkortet som er knyttet til Xbox Live Gold-abonnementet ditt, må du alltid logge av etter at du har brukt konsollen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hindre uautoriserte kjøp på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?