Fjerne et familiemedlem fra familien på Xbox One

Hovedformålet ved å opprette en familie er å forenkle administrasjon av sperrefunksjon og nettsikkerhet for barn. Du kan styre hvem som skal være med i familien, fra Xbox One-konsollen eller enhver Windows 10-enhet.

Hvis du vil fjerne et familiemedlem ved hjelp av Windows 10-enheten din, kan du se Hva er Microsoft-familie?

• Enhver voksen i familien kan fjerne et annet familiemedlem. Barn og tenåringer kan ikke gjøre denne endringen.
  • Når barn fjernes fra familien, kan de ikke bruke Xbox-tjenesten før de er lagt til i en annen familie. Se Legge til et nytt medlem i familien på Xbox One.
  • Voksne som er fjernet fra familien, kan ikke lenger administrere barnekontoene i familien. De har imidlertid fullstendige rettigheter til kontoen sin og kan bruke hjemmekonsolldeling når de er logget på hjemmekonsollen.

Sikkerhetsmerknad: Hvis det er noen i familien du ikke gjenkjenner, fjerner du dem. Hvis du er et barn og personen du ikke gjenkjenner, er oppført på kontoen som din eneste forelder, ber du din virkelige forelder om å kontakte Microsoft Kundestøtte.

Fjerne medlemmer på Xbox One

1. Logg på med riktig konto på konsollen.
  2. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  3. Velg System > Innstillinger > Konto.
  4. Velg Familieinnstillinger > Administrer familiemedlemmer.
  5. Hvis du blir bedt om det, bekrefter du at du har tillatelse til å gjøre denne endringen, ved å skrive inn passordet og tilgangsnøkkelen.
  6. Velg kontoen du vil fjerne fra familien.
  7. Velg Fjern <navn> fra familien, der <navn> er navnet på personen du vil fjerne.
  8. Velg Fjern fra familie for å bekrefte at du vil fjerne familiemedlemmet.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Fjerne et familiemedlem fra familien på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?