Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Angi en aldersgrense for innhold på Xbox One

Blokkere vokseninnhold på Xbox One ved å velge mellom forhåndsinnstilte anbefalinger etter alder.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og gå deretter til System > Innstillinger > Konto > Familie.
  2. Velg barnekontoen du vil oppdatere, og velg deretter Tilgang til innhold. (Begrensningene for barnet settes som standard til alderen som er knyttet til Microsoft-kontoen deres.)

Når barnet ber om å få bruke en blokkert app eller et blokkert spill, kan du godkjenne det og legge det til i listen Alltid tillatt.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Angi en aldersgrense for innhold på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?