Angi en aldersgrense for innhold på Xbox One

For å sikre at barna bare har tilgang til familievennlige spill, apper, TV-programmer og filmer på Xbox One-konsollen sin, kan du velge blant forhåndsinnstilte anbefalinger etter alder.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og gå deretter til System > Innstillinger > Konto > Familieinnstillinger.
  2. Velg Administrer familiemedlemmer, og velg deretter barnekontoen du vil oppdatere. Under Tilgang til innhold velger du den ønskede begrensningen for aldersnivå. (Som standard blir barnets begrensninger satt til alderen som er tilknyttet Microsoft-kontoen.)

Når barnet spør om å få bruke en blokkert app eller et blokkert spill med høyere aldersgrense, kan du godkjenne det ved å logge på med tilgangsnøkkelen og velge Alltid eller Bare nå.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Angi en aldersgrense for innhold på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?