Angi skjermtidsbegrensninger for familien

Du kan bestemme hvor mye tid barna kan bruke på å spille spill og se på TV-programmer, ved å angi hvordan Xbox skal styre skjermtiden deres.

Obs! Når skjermtidsbegrensninger er konfigurert, telles tiden ned så snart et barn logger på. Så hvis de ikke bruker konsollen aktivt, ber du dem om å logge av.

Angi skjermtidsbegrensninger på nettet

1. Logg på Microsoft-kontoen din.
  2. Velg Skjermtid under barnets navn på familiesiden.
  3. Her har du to alternativer:
    • Hvis du vil bruke samme tidsplan for alle enheter, setter du Bruk én skjermtidsplan til .
    • Hvis du vil bruke separate tidsplaner, setter du skjermtid for PC og Xbox One til hver for seg.
  4. Hver dag i uken er oppført. Du har følgende alternativer:
    • Tilpass hvor lenge barnet kan bruke enhetene sine hver dag, og når tid på dagen de kan bruke dem, eller
    • Gi dem all tiden du har planlagt, ved å velge Maks. planlagt. (Hvis du for eksempel har tillatt skjermtid fra 08:00 til 20:00, kan de bruke enhetene sine hele denne tiden.)

Angi et varsel om skjermtid på Xbox One-konsollen

Slik gir du barnet et varsel på konsollen om at skjermtiden snart er over:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg System > Innstillinger > Innstillinger > Varsler.
  3. Velg Xbox-varsler > System, og kontroller at Systemmeldinger er satt til .

Hvis spilltiden utløper, kan du legge til mer tid ved å logge på kontoen din på konsollen. Når du blir bedt om å forlenge barnets skjermtid, kan du velge hvor mye ekstra tid du vil legge til.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Angi skjermtidsbegrensninger for familien, som du leste om, eller om et annet problem?