Legge til en venn i listen med favoritter

Favoritter-listen på Xbox One gjør det enklere å holde oversikt over dine nærmeste venner. Den gjør at du raskt kan se hvilke spill de spiller, se hvilket nivå de er på, og til og med hoppe inn i spillet på favorittnivåene dine! Du kan også bruke den til å holde kontakt med venner ved å gå til Favoritter-delen i aktivitetsfeeden.

Legge til en venn i Favoritter-listen

Slik legger du til en venn i Favoritter-listen:

1. Trykk Xbox-knappen på kontrolleren.
  2. Velg profilflisen. (Den er til venstre for den store appflisen.)
  3. Velg vennens profil, og velg deretter Legg til i favoritter.