Legge til en venn i Favoritter-listen

Favoritter-listen på Xbox One gjør det enklere å holde oversikt over dine nærmeste venner. Den gjør at du raskt kan se hvilke spill de spiller, se hvilket nivå de er på, og til og med hoppe inn i spillet på favorittnivåene dine! Du kan også bruke den til å holde kontakt med venner ved å gå til Favoritter-delen i aktivitetsfeeden.

Legge til en venn i Favoritter-listen

Slik legger du til en venn i Favoritter-listen:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og gå deretter til Personer.
  2. Velg Venner, og velg deretter en venn for å åpne vedkommendes profil.
  3. Velg Endre vennskap, velg Favoritt, og trykk deretter på Send.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Legge til en venn i Favoritter-listen, som du leste om, eller om et annet problem?