Legge til nye Xbox-venner

Video: Legge til en venn. Hvis du vil legge til gamertagen til noen, legger du dem til i vennelisten på Xbox Live. Du kan også vise en liste over personer du har nylig har spilt flerspillerspill med.

Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Du kan ha opptil 1 000 Xbox-venner. Når du har noen i vennelisten, kan du raskt finne dem på nettet og gjøre klart til nye eventyr i et spill.

Obs! Du må vite gamertagen til en person for å kunne legge til vedkommende i vennelisten din.

På denne siden

Legge til venner på Xbox One

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på.
  3. Bla ned, og velg kontoen din for å logge på.
  4. Etter at du har logget på, trykker du på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  5. Velg Finn en person under Venner og klubber.
  6. Søk etter en gamertag. Legg nøye merke til stavemåte og mellomrom på gamertagen.
  7. Velg Legg til venn for å legge til gamertagen for denne personen i vennelisten.
  8. Velg Venn eller Favoritt for å velge hva slags informasjon du vil dele med personen. Du kan også velge Del mitt virkelige navn for å gjøre det enklere for vennen å gjenkjenne deg.
  9. Velg Send.

Obs! Du vises som en følger for vennene dine, og de kan se informasjonen du deler med venner, basert på personverninnstillingene.

Legge til venner i Xbox-appen

1. Logg på Xbox-appen.
  2. Skriv inn gamertagen i boksen Finn personer eller klubber under VennerHjem-skjermen, og trykk på Enter. Legg nøye merke til stavemåte og mellomrom på gamertagen.
  3. Velg Legg til venn for å legge til gamertagen for denne personen i vennelisten.
  4. Velg Venn eller Favoritt for å velge hva slags informasjon du vil dele med personen. Du kan også velge Del mitt virkelige navn for å gjøre det enklere for vennen å gjenkjenne deg.
  5. Velg OK.

Obs! Du vises som en følger for vennene dine, og de kan se informasjonen du deler med venner, basert på personverninnstillingene.

Legge til venner på Xbox.com

1. Velg Logg på øverst til høyre på siden på Xbox.com.
  2. Velg spillerbildet, og velg Venner fra rullegardinlisten.
  3. Skriv inn gamertagen i boksen Søk etter gamertag. Legg nøye merke til stavemåte og mellomrom på gamertagen.
  4. Velg Legg til venn for å legge til gamertagen for denne personen i vennelisten.

Obs! Du vises som en følger for vennene dine, og de kan se informasjonen du deler med venner, basert på personverninnstillingene.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Legge til nye Xbox-venner, som du leste om, eller om et annet problem?