Dempe eller blokkere andre spillere på Xbox One

Hvis du ikke vil høre eller bli kontaktet av bestemte spillere på Xbox One, kan du dempe dem eller blokkere kommunikasjonen med dem.

Obs! Hvis du mener at en spiller har brutt Microsofts tjenesteavtale eller regler for god oppførsel, kan du også vurdere å sende inn en klage på vedkommende.

Dempe en annen spiller

Hvis en annen spiller oppfører seg krenkende eller upassende i talekommunikasjon i spill eller chat, kan du dempe denne spilleren. Dette gjør at spilleren ikke kan snakke til deg i spillet eller chatteøkten.

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden.
  2. Velg Personer, og velg deretter gamertagen for spilleren du vil dempe.

Obs! Hvis spilleren ikke er i vennelisten, velger du Nylige spillere eller Finn en person og angir gamertagen for spilleren for å søke.

3. Velg Demp i spillerens profil.

Hvis du vil fjerne demping av en spiller, følger du de samme trinnene for å gå til spillerens profil, og deretter velger du Fjern demping.

Blokkere en annen spiller

Hvis du blokkerer en annen spiller, kan du ikke motta meldinger, spillinvitasjoner og partyinvitasjoner fra denne spilleren. Spilleren kan heller ikke se nettaktiviteten din, og vedkommende fjernes eventuelt fra vennelisten din.

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden.
  2. Velg Personer, og velg deretter gamertagen for spilleren du vil blokkere.

Obs! Hvis spilleren ikke er i vennelisten, velger du Nylige spillere eller Finn en person og angir gamertagen for spilleren for å søke.

3. Velg Rapporter eller blokker i spillerens profil, og velg deretter Blokker.

Hvis du vil fjerne blokkeringen av en spiller, følger du samme fremgangsmåte for å gå til spillerens profil, og deretter velger du Fjern blokkering.

Blokkere meldinger fra en annen spiller

Du kan også blokkere en spiller etter å ha mottatt en støtende eller upassende melding.

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden, og gå deretter til Kommunikasjon > Samtaler.
  2. Velg meldingen fra spilleren du vil blokkere.
  3. Velg Mer > Vis profil > Rapporter eller blokker > Blokker.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Dempe eller blokkere andre spillere på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?