Få nye spill, filmer og apper via Xbox One

I Microsoft Store kan du kjøpe spill og tillegg, installere apper, strømme musikk og kjøpe eller leie filmer og TV-programmer fra Xbox One-konsollen.

Finne det digitale Xbox-innholdet du vil bruke

• Hvis du vil bruke stemmesøk, sier du "Xbox, Bing", og deretter sier du det du vil finne. Du kan søke basert på navn, skuespiller, genre, type film (for eksempel HD) og tiår. Du kan også kombinere disse termene. For eksempel "Finn HD-actionfilmer med Clive Owen."
  • Hvis du vil bruke kontrolleren, blar du mot høyre på Xbox Hjem-skjermen og velger knappen Søk i alle i Microsoft Store. Bruk skjermtastaturet til å angi søkevilkår.

Det er enkelt å bla gjennom og se hva som er tilgjengelig.

• Bla mot høyre på Hjem-skjermen og velg kategorien du er interessert i: Spill, Film og TV, Musikk eller Apper.
  • Bla gjennom kategorien for å finne det du leter etter. Hver kategori har et par inndelinger.
  • Velg Mer til høyre for en kategori for å vise flere valgmuligheter

Når du finner noe du er interessert i, merker du det med knappen A for å vise mer informasjon. Avhengig av spillet eller appen, vises følgende:

• Nedlastingsstørrelse, utgivelsesdato, vurdering og beskrivelse
  • Kjøpstilgjengelighet (kjøp, få gratis) og alternativet Fest til Hjem eller Vurder
  • Trailere og bilder
  • Tilleggsopplysninger, for eksempel informasjon om utvikleren, genren eller juridiske vilkår for bruk

Obs!
    Valgmuligheter i Film og TV-programmer åpner Film og TV. Valgmuligheter i Musikk åpner Groove.

Obs!

• Kjøp fra Musikk og Film og TV lastes ikke ned til konsollen, men strømmes via Internett til konsollen eller andre kompatible Film og TV-enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Microsoft Store: Film og TV.
  • Husk at spill kan være store og ta en stund og laste ned og installere, avhengig av spilltittelen og hastigheten på Internett-tilkoblingen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Installere spill på Xbox One.
  • Noen apper krever kanskje et abonnement eller medlemskap hos en tjenesteleverandør (Netflix-appen for eksempel).