Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Hvorfor kan jeg ikke spille i en turnering?

• Turneringen er full. Prøv å registrere deg for en annen turnering.
  • Du sjekket ikke inn. Hvis du er registrert for en turnering, må du kanskje bekrefte at du er klar til å spille. Hvis du gikk glipp av innsjekkingen, blir du fjernet fra turneringen.
  • Spillet er ikke installert, eller du eier det ikke. Du kan installere spill fra Hjem > Mine spill og apper. Kontroller også at spillet har de nyeste oppdateringene installert (når du starter spillet, kontrolleres det at du har den nyeste versjonen). Hvis tittelen ikke står på spill-listen eller Klar til å installere-listen, må du hente den i Microsoft Store.
  • Det kan hende et midlertidig tilkoblingsproblem hindrer deg i å bruke Arena på Xbox Live. Vent litt, og prøv på nytt.
  • Du har ikke Xbox Live Gold. Hvis du vil spille spill som støtter Arena, på Xbox Live, må enten du eller noen på Xbox-konsollen du bruker, ha et Gold-medlemskap. (Du trenger ikke et Gold-medlemskap for å registrere deg for turneringer.)
  • Du har blitt midlertidig utestengt eller utestengt for godt fra Xbox Live. Kontroller håndhevelsesloggen på enforcement.xbox.com.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hvorfor kan jeg ikke spille i en turnering?, som du leste om, eller om et annet problem?