Opprett en klubb

Video: Opprette en klubb

Se videoen Opprette en klubb. Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Opprette en klubb

1. Trykk på Xbox‑knappen for å åpne guiden, velg Personer > Klubber > Utforsk alle klubber, og velg deretter Opprett en klubb. Eller velg Spillfellesskap-fanen på Hjem-skjermen, velg Klubber på Xbox, og velg deretter Opprett en klubb.
  2. Velg klubbtypen du vil opprette:
    • Offentlig – alle kan finne klubben, spille og se klubbens innhold, men bare medlemmer kan chatte.
    • Privat –alle kan finne klubben, men bare medlemmer kan spille, se klubbens innhold og chatte.
    • Hemmelig – bare medlemmer kan finne klubben, spille, se klubbens innhold og chatte.
  3. Gi klubben et navn og trykk Fortsett. (Husk at et offentlig eller privat klubbnavn er søkbart, så velg noe bra!)
  4. Dobbeltsjekk klubbtype og -navn, og velg deretter Opprett klubb.

Så snart klubben er opprettet, kan du tilpasse den. Legg til en bakgrunn, velg et profilbilde og gjør andre tilpasninger som viser spillfellesskapet på Xbox hva slags klubb det er.

Sørg også for å legge til tagger og en beskrivelse – det vil gjøre det lettere for andre med samme interesser å finne klubben. Du kan endre tilpasningene når du vil, ved å gå tilbake til klubbens Velkommen-fane og velge Tilpass.

Slette en klubb

Slik sletter du en klubb du har opprettet:

1. Rull til Spillfellesskap-fanen på Hjem-skjermen, og velg Klubber på Xbox.
  2. Velg klubben du vil slette.
  3. Rull til Administrer-fanen.
  4. Gå til Eierskap i klubbinnstillingene, og velg Slett klubben.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Opprett en klubb, som du leste om, eller om et annet problem?