Opprette dine egne turneringer

Video: Opprette en turnering. Se hvordan du oppretter dine egne turneringer på Xbox Live fra guiden eller en klubb.

Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Du kan opprette en turnering på flere ulike måter.

I guiden

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden. Velg Flerspiller > Turneringer, og velg deretter Opprett turnering.
  2. Velg et spill, og tilpass deretter turneringen din – navn, starttidspunkt, klubb og andre detaljer.
  3. Når du er ferdig med å tilpasse, velger du Opprett turnering. Turneringen vises i klubben du valgte, eller i Turneringer-delen i spillhuben. Du kan også finne turneringer du har opprettet, i Flerspiller-delen i guiden.

I en spillhub

1. Velg et spill som er kompatibelt med turneringer, og trykk deretter på menyknappen  på kontrolleren.
  2. Velg Gå til spillhub, og velg deretter Flerspiller-fanen.
  3. Velg Fellesskapsturneringer, og velg deretter Opprett turnering.

I klubben

Hvis du vil opprette en turnering i en klubb, må du først eie en klubb eller være administrator for en. Hvis du ikke har en klubb, kan du opprette en – det tar bare noen få minutter. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden. Velg Personer > Klubber > Utforsk alle klubber, og velg deretter Opprett en klubb.

I Xbox-appen

Åpne Xbox-appen på Windows 10-enheten, logg på, og gå til klubben din for å opprette en turnering.

Hvis du trenger hjelp med å finne spillere til turneringen:

• Bruk Looking for Group. Før du inviterer spillere, kan du ta med klubbnavnet og turneringsdetaljene i beskrivelsen.
  • Del turneringen. Velg Del på detaljsiden for turneringen.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Opprette dine egne turneringer, som du leste om, eller om et annet problem?