Finne turneringer i Xbox-appen

Er du klar til å teste spilleferdighetene dine? Med Arena på Xbox Live konkurrerer spillere i netturneringer for alle ferdighetsnivåer. Registrer deg for en turnering, gå sammen med venner eller klar deg på egen hånd (avhengig av spillet), og spill slik du aldri har spilt før!

Når du er på farten, kan du bruke Xbox-appen på alle Windows 10-enheter til å registrere deg, opprette turneringer og til og med spille i turneringer med spill-PC-en. Du kan også bruke Xbox-appen på iOS- eller Android-enheten din til å motta turneringsvarsler.

Slik finner du turneringer i Xbox-appen:

1. Velg Start, og velg deretter Xbox .
  2. Logg på med Microsoft-kontoen.
  3. Velg en klubb du er medlem av, i Venner og klubber.
  4. Velg Turneringer-fanen. Der velger du en turnering og registrerer deg for den.

Hvis du vil opprette en turnering i Xbox-appen, må du først eie en klubb eller være administrator for en. Hvis du ikke har en klubb, kan du opprette en – det tar bare noen få minutter. Velg Klubber i Xbox-appen, og velg deretter Opprett en klubb.

Slik oppretter du en turnering:

1. Velg Start, og velg deretter Xbox .
  2. Velg en klubb du eier eller er administrator for, i Venner og klubber.
  3. Velg Turneringer-fanen i en klubb, og velg deretter Opprett turnering.
  4. Velg et spill, og tilpass deretter turneringen din – navn, starttidspunkt og andre detaljer.
  5. Når du er ferdig med å tilpasse, velger du Opprett turnering. Turneringen vises i Turneringer-delen i klubben din.

Avhengig av hvilken type klubb du eier eller er administrator for (offentlig, privat eller skjult), kan medlemmer eller spillere fra Xbox-fellesskapet gå til klubben din og bli med i turneringen som spilles på Xbox One eller Windows 10 (eller begge).

Beslektede problemer

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Finne turneringer i Xbox-appen, som du leste om, eller om et annet problem?