Sende inn en klage på Xbox One

Hvis du tror at en spiller har brutt Microsofts regler for god oppførsel, kan du sende inn en rapport til Xbox. Du kan rapportere oppførselen til en spiller eller bestemt innhold, for eksempel klubbmeldinger eller LFG-meldinger og aktivitetsfeed-elementer.

Du kan skrive inn kommentarer i alle rapporter. Bruk denne muligheten til å gi oss mer informasjon om bruddet på reglene.

Rapportere en spiller

Slik rapporterer du en spiller med upassende oppførsel eller innhold:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden, gå til Personer, og velg deretter gamertagen du vil rapportere. Hvis spilleren ikke er en venn, velger du Nylige spillere eller Finn en person, og deretter skriver du inn spillerens gamertag for å søke.
  2. Velg Rapporter eller blokker i spillerens profil.
  3. Velg Rapporter.
  4. Velg én av følgende årsaker til rapporten:
    • Spillernavn eller gamertag: Spillerens navn eller gamertag er upassende.
    • Fusking: Spilleren brukte uautoriserte modifikasjoner eller prøvde å få en urettferdig fordel i et flerspillerspill.
    • Spillerbilde: Spillerens spillerbilde er upassende.
    • Talekommunikasjon: Spilleren brukte upassende, krenkende eller truende språk i talekommunikasjon.
    • Usportslig oppførsel: Spilleren viser dårlig sportsånd.
    • Slutter for tidlig: Spilleren slutter ofte omganger i flerspillerspill for å unngå å tape.
  5. Velg Legg til kommentar hvis du vil oppgi mer informasjon. Når du er ferdig, velger du Rapporter.

Rapportere en melding

Slik rapporterer du noen som har sendt deg en upassende tekst- eller talemelding:

1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne guiden. Gå til Kommunikasjon og deretter Chatter eller Meldingsforespørsler.
  2. Merk den krenkende meldingen, trykk på A-knappen , og velg deretter Rapporter melding.
  3. Velg årsaken til rapporten (melding eller søppelpost).
  4. Velg Legg til kommentar hvis du vil oppgi mer informasjon. Når du er ferdig, velger du Rapporter.

Du kan rapportere meldinger i klubbchat til en klubbadministrator eller Xbox. Hvis meldingen ikke hører til i klubben, velger du Klubbadministrator. Hvis meldingen bryter reglene for god oppførsel, velger du Xbox Live Policy & Enforcement teamet.

Slik rapporterer du en upassende Looking for Group-melding:

1. Gå til LFG-innlegget.
  2. Velg LFG-innlegget du vil rapportere, og trykk på A-knappen .
  3. Velg Rapporter dette innlegget.
  4. Velg Legg til kommentar hvis du vil oppgi mer informasjon. Når du er ferdig, velger du Rapporter.

Rapportere et element, en kommentar eller et skjermklipp i aktivitetsfeeden

Aktivitetsfeeder i Spillfellesskap-fanen, spillerprofiler, klubber og spillhuber gjør at spillere kan se og kommentere det andre spiller. Disse feedene viser også spillklipp og skjermbilder, også kalt skjermklipp. Slik rapporterer du et element eller en kommentar i feeden som er upassende:

1. Velg elementet eller kommentaren i feeden som er upassende.
  2. Gå til og velg Flere handlinger, og velg deretter Rapporter.
  3. Velg om du vil rapportere dette til Klubbadministrator eller Xbox Live Policy & Enforcement teamet.
  4. Velg Legg til kommentar hvis du vil oppgi mer informasjon. Når du er ferdig, velger du Rapporter.

Du kan rapportere feed-elementer i klubben til en klubbadministrator eller Xbox. Hvis elementet ikke hører til i klubben, velger du Klubbadministrator. Hvis elementet bryter reglene for god oppførsel, velger du Xbox Live Policy & Enforcement teamet.

Du kan også fjerne dine egne aktivitetsfeed-elementer og eventuelle kommentarer som er knyttet til innholdet ditt. Hvis du vil fjerne et bestemt feed-element eller en bestemt kommentar, velger du Alternativer og deretter Slett element eller Slett kommentar.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Sende inn en klage på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?