Filtrere spill og apper på Xbox One-konsollen

Du kan filtrere spill basert på klassifisering, antall spillere og mer i Microsoft Store. Finn familievennlige spill enkelt med denne funksjonen.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Bruk venstre styrespak til å gå ned til Store. Trykk på A-knappen  for å velge den.
  3. Velg Bla gjennom spill, og velg deretter Alle spill.

For spill:

1. Du kan angi filtre basert på type, liste, kategori, antall spillere og funksjoner.
  2. Velg Flere filtre for å vise spillklassifiseringer.

For apper: Du kan angi filtre for liste, kategori og klassifiseringer.

Etter at du har konfigurert filtrene, vises innholdet i Microsoft Store basert på valget.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Filtrere spill og apper på Xbox One-konsollen , som du leste om, eller om et annet problem?