Skjule, filtrere og feste innlegg i aktivitetsfeeden

Slik skjuler du et innlegg i aktivitetsfeeden:

1. Velg innlegget, gå deretter opp, og velg Alternativer.
  2. Velg Skjul.

Når du velger Skjul, endres alternativet til Vis, noe som gir deg mulighet til å ombestemme deg. Når du lukker innlegget, skjules det imidlertid for godt.

Slik skjuler du et spill eller en klubb i aktivitetsfeeden:

1. Velg et innlegg fra et spill eller en klubb, gå deretter opp og velg Alternativer.
  2. Velg Skjul alle fra dette spillet (eller denne klubben).

Hvis du vil se spillet eller klubben i feeden igjen, går du til spillhuben eller klubben og velger Vis i feeden min.

Slik filtrerer du på innleggstypene du vil se i aktivitetsfeeden:

1. Velg filtrer-ikonet øverst i feeden, og velg deretter innleggstypene du vil se.
  2. Velg Bruk.

Du kan også feste et innlegg øverst i din egen aktivitetsfeed eller en klubb du eier. Slik fester du et innlegg:

1. Gå til profilen eller klubben, og velg Aktivitetsfeed.
  2. Velg innlegget du vil feste, gå opp, og velg Alternativer.
  3. Velg Stift til aktivitetsfeed eller Stift til klubb.

Hvis du vil fjerne stiften, går du tilbake til Alternativer og velger Fjern.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Skjule, filtrere og feste innlegg i aktivitetsfeeden, som du leste om, eller om et annet problem?