Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Hvordan finner jeg turneringer?

Video: Bli med i en turnering. Finn og bli med i turneringer på Xbox One-konsollen.

Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Her er tre fremgangsmåter:

Gå til guiden

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Flerspiller og deretter Turneringer.
  3. Hvis du deltar i turneringer, vises de. Velg Spill med turneringer for å vise spill som er kompatible med turneringer, og for å se om det er noen du kan bli med i.
  4. Når du er på turneringssiden i spillet, kan du registrere deg for turneringen.

Gå til en spillhub

1. Velg et spill som er kompatibelt med turneringer, og trykk deretter på menyknappen  på kontrolleren.
  2. Velg Gå til spillhub, og velg deretter Flerspiller-fanen. Gå til Turneringer-fanen for å velge en turnering og registrere deg for den.

Gå til en klubb

1. Gjør ett av følgende:
    • Gå til Klubber på Xbox. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Hjem > Spillfellesskap > Klubber på Xbox. Bla gjennom de aktuelle klubbene, eller velg Finn en klubb.
    • Gå til Klubber-listen din. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Personer, og velg en klubb fra listen.
  2. Velg Flerspiller-fanen i en klubb og deretter Turneringer-fanen for å velge et arrangement fra listen og melde deg på det (eller hvis du er klubbeieren eller administratoren, kan du opprette din egen turnering i klubben).

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Hvordan finner jeg turneringer?, som du leste om, eller om et annet problem?