Opprette et Looking for Group-innlegg

Når du bruker Looking for Group til å opprette et innlegg, lager du en «spillere ønskes»-annonse som andre i spillfellesskapet på Xbox kan lese og svare på. Dette er en enkel metode for å møte spillere med lignende mål og interesser – og du kan rekruttere opptil 15 personer!

Slik oppretter du et Looking for Group-innlegg:

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg Flerspiller og deretter Looking for Group.
  2. Velg Søk eller opprett innlegg, og velg deretter et spill fra listen (du videresendes til spillhuben).
  3. Velg Skriv innlegg.
  4. Legg til tagger og en beskrivelse, og juster deretter detaljene som for eksempel antall spillere ønsket. Du kan planlegge en tid for samlingen ved å justere Dag og Partyets starttidspunkt, eller hvis du heller vil gå i gang umiddelbart, kan du velge .
  5. Når du er ferdig, trykk på Publiser.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Opprette et Looking for Group-innlegg, som du leste om, eller om et annet problem?