Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Administrere aktivitetsfeeden og personvernet

Du kan bruke aktivitetsfeeden til å legge inn meldinger til venner og dele de siste bragdene dine. Lag et generelt innlegg ved å gå til Spillfellesskap-oversikten og velge Vil du dele noe?, eller legg inn kommentarer om prestasjoner, skjermbilder, spillklipp eller sendinger til venner.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du administrerer personverninnstillingene for barnet, kan du se Endre et barns innstillinger for online-sikkerhet og personvern for Xbox.

Hvem sine kommentarer og tekstinnlegg kan jeg se i aktivitetsfeeder?

Voksne kan se kommentarer og tekstinnlegg fra hvem som helst på Xbox Live. (Tenåringer og barn har i utgangspunktet mer begrensende innstillinger.) Hvis dette ikke er ønskelig, kan du endre dette ved å gå til Innstillinger og velge Konto > Personvern og nettsikkerhet > Xbox Live personvern > Vis detaljer og tilpass > Spillinnhold > Du kan se og dele innhold. Velg Venner eller Blokker for å begrense hvem sine kommentarer og tekstinnlegg du kan se.

Hvem kan se min aktivitetsfeed?

Hvis du er voksen, kan hvem som helst se hva som er i aktivitetsfeeden din. (Tenåringer og barn har i utgangspunktet mer begrensende innstillinger.) Her er andre ting de kan gjøre:

• Like noe i feeden din.
  • Dele noe fra feeden din med andre personer.
  • Se hvem som likte eller delte noe.
  • Legge inn kommentarer om noe i feeden din.
  • Lese kommentarene til andre personer.

Hvis du vil endre innstillingene for aktivitetsfeeden, oppdaterer du personverninnstillingene ved å gå til Innstillinger og velge Konto > Personvern og nettsikkerhet > Xbox Live personvern > Vis detaljer og tilpass > Kommunikasjon og flerspiller > Andre kan se aktivitetsfeeden din. Velg Venner eller Blokker for å begrense hvem som kan se feeden din.

Hva annet kan påvirke aktivitetsfeeden min?

Det er et par innstillinger du kan bruke til å dele prestasjoner og spillskjermklipp automatisk i aktivitetsfeeden hver gang du oppretter en. Du kan sjekke disse ved å gå til Innstillinger og velge Innstillinger > Aktivitetsfeed > Del prestasjoner automatisk når det gjelder prestasjoner, og Innstillinger > Aktivitetsfeed > Del klipp og skjermbilder automatisk når det gjelder spillskjermklipp.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Administrere aktivitetsfeeden og personvernet, som du leste om, eller om et annet problem?