Administrere aktivitetsfeeden og personvernet

Du kan bruke aktivitetsfeeden til å legge inn meldinger til venner og dele de siste bragdene dine. Lag et generelt innlegg ved å gå til Spillfellesskap-fanen og velge Vil du dele noe?, eller legg inn kommentarer om prestasjoner, skjermbilder, spillklipp eller sendinger til venner.

Hvem sitt innhold kan jeg se i aktivitetsfeeder?

Voksne kan se skjermbilder, spillklipp og sendinger laget av hvem som helst på Xbox Live. Hvis dette ikke er ønskelig, kan du endre dette i Innstillinger. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, velg System > Innstillinger og deretter Konto > Personvern og nettsikkerhet > Personvernerklæring for Xbox Live > Vis detaljer og tilpass > Spillinnhold.

Alternativene under Spillinnhold omfatter følgende:

• Du kan dele spillklipp og skjermbilder
  • Andre kan se mine spillklipp og skjermbilder
  • Du kan se og laste opp fellesskapsopprettelser
  • Du kan sende spillsendinger
  • Du kan dele innhold laget ved hjelp av Kinect eller et annet kamera

Velg en tilordning fra hvert alternativ (f.eks. Blokker) for å begrense hvem sine kommentarer og hvem sitt innhold du kan se.

Standardinnstillinger for tenåringer og barn er mer begrenset, men de kan justeres av en voksen i familien.

Hvem kan kommunisere med med i aktivitetsfeeden min?

Når det gjelder voksne, kan hvem som helst vise og kommentere det som skjer i aktivitetsfeeden din. Andre ting de kan gjøre:

• Like noe i feeden din
  • Dele noe fra feeden din med andre personer
  • Se hvem som likte eller delte noe
  • Legge inn kommentarer om noe i feeden din
  • Lese kommentarene til andre personer

Standardinnstillinger for barn er mer begrenset, men de kan justeres av en voksen i familien. Innstillingene lar for eksempel bare vennene til et barn kommunisere med barnet. De kan se andre personers innhold, men de må ha tillatelse til å legge til venner.

Tenåringer har så og si de samme standardinnstillingene som voksne.

Oppdater personverninnstillingene for å endre innstillingene for aktivitetsfeed. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, velg System > Innstillinger og deretter Konto > Personvern og nettsikkerhet > Personvernerklæring for Xbox Live > Vis detaljer og tilpass > Kommunikasjon og flerspiller.

Alternativene under Kommunikasjon og flerspiller omfatter følgende:

• Du kan delta i flerspillerspill
  • Du kan spille med personer utenfor Xbox Live
  • Andre kan kommunisere med tale, tekst eller invitasjoner
  • Du kan kommunisere utenfor Xbox Live med tale og tekst
  • Du kan bruke video til kommunikasjon
  • Andre kan se aktivitetsfeeden din

Velg en tilordning fra hvert alternativ (f.eks. Venner) for å begrense hvem som kan se feeden din og kommunisere med deg.

Hva annet kan påvirke aktivitetsfeeden min?

Det er et par innstillinger du kan bruke til å dele prestasjoner og skjermklipp automatisk i aktivitetsfeeden. Du endrer disse innstillingene ved å trykke på Xbox-knappen for å åpne guiden og deretter velge System > Innstillinger og Innstillinger > Aktivitetsfeed.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du administrerer personverninnstillingene for barnet, kan du se Endre barnets innstillinger for personvern og nettsikkerhet for Xbox.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Administrere aktivitetsfeeden og personvernet, som du leste om, eller om et annet problem?