Gå til hovedinnhold
Del denne siden

Spille i en klubb

Det er flere måter å spille med andre på en i klubb, men det enkleste er å bli med i et party eller starte et nytt og bruke Looking for Group.

Slik blir du med et party i en klubb:

1. Gå til en klubb ved å gjøre ett av følgende:
    • Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Personer, og velg deretter Klubber for å utforske klubber eller se klubbene du allerede er med i.
    • Trykk på Xbox-knappen , velg Hjem, velg Fellesskap-fanen, velg Klubber på Xbox, bla eller søk etter en offentlig klubb og velg den.
  2. Hvis du er med i en klubb, velger du Flerspiller-fanen.
  3. Hvis partyet har ledige plasser, velger du det og trykker på Bli med i party.

Slik starter du et party i en klubb:

1. Gjør ett av følgende:
    • Gå til en klubb du er medlem av. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, velg Personer, og velg deretter Klubber for å velge en klubb fra listen.
    • Se en offentlig klubb. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden. Velg Personer > Klubber, og velg deretter Utforsk alle klubber. Bla gjennom de utvalgte klubbene, eller søk etter dem ved å velge Finn en klubb.
  2. Velg en klubb.
  3. Når du er i en klubb, velger du Flerspiller-fanen, Start et klubb-party og deretter et av invitasjonsalternativene. Hvis partyet har ledig plass, kan personer i klubben bli med umiddelbart.

Bruke Looking for Group

Looking for Group er som en oppslagstavle over «Spillere søkes» på Xbox Live – en måte å finne spillere med samme interesser og mål. Svar på innlegg opprettet av andre i Xbox-fellesskapet (for eksempel «Trenger spillere til jakt på Minecraft-prestasjon»). Eller skriv ditt eget innlegg – når du har samlet tilstrekkelig mange spillere, kan du invitere dem til et party og starte spillingen!

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Spille i en klubb, som du leste om, eller om et annet problem?