Starte et party på Xbox One

Video: Starte et party. Inviter venner til et Xbox Live-party for å snakke mens dere spiller eller ser på et TV-program.

Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Hvis du vil starte et party, må enten du eller en annen person på Xbox-konsollen du bruker, ha Xbox Live Gold.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Flerspiller > Start et party.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Starte et party på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?