Vise aktiviteten til vennene på Xbox One

Du kan se hva vennene dine holder på med, på to måter på Xbox.

Slik ser du hva alle holder på med:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Hjem, og gå deretter til fanen Spillfellesskap.

Slik ser du aktiviteten til en venn:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter Personer.
  2. Velg en venn, og velg deretter Se hele profilen.

Beslektede problemer

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Vise aktiviteten til vennene på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?