Bli med i en klubb

Video: Bli med i en klubb

Se videoen Bli med i en klubb. Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Bli med i en klubb

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden, og velg deretter Personer > Bli med i en klubb. Velg en klubb som interesserer deg, eller velg Utforsk alle klubber for å se flere. Eller gå fra Hjem-skjermen til Spillfellesskap-fanen og velg Klubber på Xbox.
  2. Bla gjennom de utvalgte klubbene, eller velg Finn en klubb for å søke etter en.
  3. Velg en klubb.
  4. Velg Be om å bli med under Velkommen. Eieren og administratorer varsles om at du vil bli med.

Når en klubb godtar forespørselen, blir du medlem, og klubben vises i Personer-delen av guiden.

Se etter klubbinvitasjoner ved å gå til Klubber på Xbox (se trinn 1). Når du får klubbinvitasjoner, vises de under Dine klubbinvitasjoner. Velg Godta invitasjon under klubben du ønsker å bli med i.

Forlate en klubb

1. Rull til Spillfellesskap-fanen på Hjem-skjermen, og velg Klubber på Xbox.
  2. Velg klubben du vil forlate.
  3. Velg Forlat klubben på startsiden for klubben.

Løste dette problemet?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bli med i en klubb, som du leste om, eller om et annet problem?