Bli med i en klubb

Se videoen Bli med i en klubb

Obs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og velg Personer > Bli med i en klubb. Velg en klubb som interesserer deg, eller velg Utforsk alle klubber for å se mer. Eller gå til Hjem, og velg Spillfellesskap og deretter Klubber på Xbox.
  2. Bla gjennom de utvalgte klubbene, eller velg Finn en klubb for å søke etter en.
  3. Velg en klubb.
  4. Velg Be om å bli med under Velkommen. Eieren og administratorer varsles om at du vil bli med.

Når en klubb godtar forespørselen, blir du medlem, og klubben vises i Personer-delen av guiden.

Se etter klubbinvitasjoner ved å gå til Klubber på Xbox (se trinn 1). Når du mottar klubbinvitasjoner, ser du dem på Dine klubbinvitasjoner. Velg Godta invitasjon under klubben du ønsker å bli med i.

Du kan også se etter klubbinvitasjoner ved å dobbelttrykke på Xbox-knappen , velge System og deretter velge Varsler.